Asterix és Obelix-játékok a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microids és az Anuman Interactive leleplezett két – részben – új Asterix & Obelix-videojátékot. Érkezik az Asterix and Obelix XXL2 felújított verziója, illetve új játékként az Asterix és Obelix XXL3.

A régebbi fanok számára nagy öröm lehet, hogy a 2005-ben PlayStation 2-re és PC-re kiadott Asterix és Obelix XXL2-t ezúttal teljesen felújított pompájában élvezhetik. A játékkal kapcsolatos első kép már napvilágot is látott, ami tökéletes ízelítőként szolgálhat a tekintetben, hogy mire számíthatunk:

Az Asterix és Obelix XXL3 során viszont már egy teljesen új történetet élhetünk át, mely a készítők ígérete szerint teljes mértékben hű marad az eredeti képregények világához. Az új kaland során a játékosoknak lehetőségük lesz Asterix és Obelix karakterét egyaránt irányítani egyedül, vagy barátaikkal együtt, hogy a látványos csaták és kreatív rejtvények során győzelemre vezessék a gallokat.

Mindkét játék fejlesztésért az OSome stúdió a felelős, melyek közül az Asterix and Obelix XXL2 Remastered érkezik először, egészen pontosan 2018. november 29-én, melyet valamivel később, 2019 során az Asterix and Obelix XXL3 fog követni. A játékok várhatólag PC-én, Xbox One-on, Nintendo Switchen és PlayStation 4-en lesznek elérhetőek.

4.
4.
#2: Az az Asterix: Mega Madness. Mennyit játszottam azzal régen.. :)
3.
3.
Pain
#2: Az XXL2 egy rendes sztorival rendelkező platformer játék volt, mint a Ratchet.
2.
2.
Ooorky
Ha emlékeim nem csalnak ezek minijáték gyűjtemények voltak ahol egymás ellen lehetett versengeni, nem voltak anno se valami nagy szám.
1.
1.
kastorhun
Ennek örülök, viszont annak nem hogy egy ilyen kis csapatra bízták a folytatást.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...