Jókora frissítést kapott a Battalion 1944

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 14.
  • Letöltés
Link másolása
A régebbi Call of Duty-epizódok szellemiségét felidéző Battalion 1944 komoly frissítésen esett át az elmúlt napokban; új pályadesign, javított grafika, átalakított animációk és számtalan játékmeneti változtatás a terítéken.

A megjelenéskor még óriási sikernek ígérkező, ám rendkívüli sebességgel a feledés homályába merülő második világháborús akciójáték egy hatalmas frissítéssel próbálja visszacsalni korábbi játékosait.

A Bulkhead Interactive old-school akciójátékának frissítése többek közt egy új játékmódot, részletes grafikai átdolgozást, új fegyvereket, karaktereket, animációkat, illetve teljesen új hangzást kapott.

A játékba ráadásul Savoia néven egy új pálya is érkezett, emellett a korábbi pályákat is elkezdték részletesen átdolgozni; a térképek mostantól kevésbé lesznek sík felépítésűek, erőteljesebb szerepet fog kapni a vertikális pályadesign.

Végül pedig érdemes kiemelni az újítások közül vadonatúj fejlődési rendszert, mely BattleRank néven érkezik. Ennek célja, hogy a játékosokat még inkább elkötelezetté tegye a játék folytatásában; különböző, három hónapig tartó időszakokra bontják a játékot, melyek során mindenki kizárólag az adott időszak alatt elérhető jutalmakban részesülhet, amiket tapasztalati pontokkal tovább lehet fejleszteni.

14.
14.
user101
Egy második vh-s jó singlének olyan Kelly, Navarone, Patton stílusban én is örülnék, mert a multit én is leszarom.... Csak a miheztartás végett, ez már kettő . :)))
11.
11.
LtK
#10: Mégis, hogyan hozna több player-t egy alapvetően multi orientált játékhoz egy kampány? A COD is azért dobta a single player-t mert a kutyát nem érdekelte a multi mellett. Volt valami statisztika is, hogy a tulajdonosok 20-30%-a játszotta a kampànyt az utóbbi évekbe.
7.
7.
crytek
Rakjanak bele singlet az lesznek új playerek
2.
2.
LtK
Egyértelműen sokat javított ez a hatalmas update, viszont kérdéses, hogy elég lesz-e ez a játékosok visszacsalogatására.

A pálya design nekem viszont nagy minusz. Inkabb lenne a jó öreg competitive séma.
1.
1.
ribizly
Hát. Az a ~500 aktív játékos most örül biztos, de ez megint olyan lesz, mint a Lawbreakers... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...