9 millió játékosnál jár a Forza Horizon 3

  • Írta: Shifty
  • 2018. július 17.
  • Hír
Link másolása
Ugyan az E3 óta tudjuk, hogy a Playground Games már a Forza Horizon-sorozat negyedik felvonásán dolgozik, de ettől még mindig rengetegen nyúzzák a két éve megjelent harmadik részt, amit eddig több mint 9 millióan próbáltak ki.

Ralph Fulton, a Playground Games kreatív igazgatója még az E3 alatt adott interjút az IGN-nek, de csak most szúrták ki a külföldi kollégák, hogy a beszélgetés során elhangzott egy nagyon érdekes számadat, miszerint a két éve megjelent Forza Horizon 3 még mindig elképesztő népszerűségnek örvend, a játékot ugyanis ez idő alatt több mint 9 millió PC-s és Xbox One-os rajongó próbálta már ki.

Fulton elmondta, hogy a harmadik rész megjelenését követően álmodni sem mertek ekkora sikerről, de nagyon örülnek neki, hogy ilyen mérföldkövet értek el. Ezek után nem csoda, hogy a Microsoft jelenlegi generációjának legnépszerűbb játéka a Forza Horizon 3 - talán nem sokáig, mert októberben érkezik a sorozat negyedik felvonása, ami Nagy-Britannia csodálatos vidékére kalauzol el minket.

13.
13.
delphijos
#12: Az oldal szerint a wireless verzió 200$. Szóval ebből lesz ilyen is.
12.
12.
batnor
#7: Csak ez nem Sony gyártású hanem linceselt termék amiből van már pár, tehát csak vezetékesen lehet használni.
11.
11.
Őrnagy
#7: Vááá! Végre! Erre vágyom, mióta az xboxom lecseréltem ps-re: asszimetrikus kontroller! Nagyon örülök neki. Mikor kerül forgalomba?
9.
9.
Unknown
#4: Érdekes viszont mert nekem egy Forzánál és Halonál több nem is kell. Minden másra ott az EA Access és a Gamepass. De persze tervezek PS4-et is venni, mert van mit bepótolni de nem érzem azt hogy most arra szükségem lenne.
8.
8.
#4: De ezt legalább ott folytatom a barátnőmnél az Xbox-on, ahol otthon PC-n abbahagytam.
5.
5.
kamgecam
#4: No de nem baj jön a Cracdown, majd az...xD
4.
4.
kamgecam
"microsoft jelenlegi generációjának legnépszerűbb játéka a Forza Horizon 3. :D Mondjuk más normális címűk nincs is ebben a generációban. Fostalicska az exkluzív játékfelhozataluk, vastagogon kiemelve a fost.
3.
3.
Neo1989
#1: Tulajdonképpen minőségileg ez maradt az egyetlen. Bár csak az FH 2-ért is megérte beruházni egy gépre.
2.
2.
Unknown
#1: Kár bizony, ebből is látszik hogy volna rá igény.
1.
1.
Slik
nagyon jo szeria
kar, hogy nincs meg tobb hasonlo szinvonalu sorozatuk xboxra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...