Mostantól csak havidíjat kell fizetni a WoW-ért

Megváltozott a World of Warcaft előfizetési rendszere! Mostantól minden kalandor olcsóbban vághat neki a nagy utazásnak hat nagyszerű kiegészítőn keresztül, akár a 110-es szintig felfejlődve.

Az elmúlt hetekben már így is többször került speciális akcióba a World of Warcraft, az új változások azonban minden eddiginél jelentősebbek, és egyelőre úgy néz ki, hogy állandó jelleggel meg is maradnak.

Mostantól minden elérhető World of Warcraft-tartalom – a hamarosan megjelenő Battle for Azeroth kiegészítőt természetesen nem számítva – elérhető lesz a játékon belüli 14,99 dolláros havidíjas előfizetésben. Az alapjátékot és az összes eddig kiadott kiegészítőt magába foglaló Battle Chest többé nem lesz elérhető a Blizzard online boltjában.

Hogy mindez mit jelent a gyakorlatban? Nem kell többé önmagában megvásárolnunk a WoW alapjátékot és kiegészítőket, a havidíj befizetése után az összes tartalom rögtön elérhetővé válik – feltehetőleg idővel majd a Battle of Azeroth is be fog kerülni az ajánlatba, egyelőre azonban azt még önmagában, külön kell megvásárolnia a játékosoknak.

A Battle of Azeroth egyébként augusztus 14-től lesz elérhető, az alábbi linken pedig elérhető a pontos leírása annak, hogy milyen változások lesznek a jövőben.

9 komment - szólj hozzá!