Újabb South Park DLC a láthatáron

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 18.
  • Letöltés
Link másolása
Ráadásul hamarosan meg is érkezik! Alig két hetet kell még várnunk, és jön a South Park: The Fractured but Whole Bring the Crunch címet viselő DLC-je új pályákkal, új karakterrel és új történettel.

A Bring the Crunch DLC több új küldetést is tartalmaz, melyekben egy vadonatúj karaktert kapunk Mint-Berry Cruch személyében, akivel a Lake Tardicaca nyári tábort kell megmentenünk a teljesen új Final Girl szuperhőskaszt segítségével.

A DLC ára 11,99 dollár lesz, azok számára viszont, akik szezonbérlettel vették meg a játékot, a DLC automatikusan elérhető lesz. A megjelenésre július 31-én számíthatunk PlayStation 4-en, Xbox One-on és PC-n, illetve Nintendo Switchen. A Nintendo-hívők számára további jó hír, hogy a Ubisoft megerősítette: szeptember vége előtt a hibridkonzolra is befut az előző South Park-játék, a The Stick of Truth,

3.
3.
Macifasz
#2: Sztem igen. Ha szeretted az első részt, és a szuperhősöktől sincs herótod, akkor imádni fogod. És a legszebb, hogy nem kell hozzá South Park rajongónak lenned. Annó én az első részbe úgy vágtam bele, hogy az egy kezemen megtudtam számolni, hány epizódot láttam a sorozatból. És még is imádtam minden percét és végigvittem vagy négyszer. :-D Ezt a folytatást szintén imádom, mivel jobb lett a harcrendszer és a képességeink is látványosabbak. Persze sokan csalódtak benne, itt is az ismertetője alatt nagyon sok negatívumot olvastam róla, de én elégedett voltam. Szóval sztem nézz meg pár előzetest, esetleg pár gameplay videót, és ha elnyeri a tetszésedet, plusz szereted a széria humorát, akkor ez a te játékod. :-)
2.
2.
Effecta
Matekozok rajta. Érdemes költeni a játékra?
1.
1.
Macifasz
Király, pont a napokban jutott eszembe, hogy lassan ideje lenne megjelennie a következő DLC-nek. Remélem azért picit hosszabb lesz, mint az előző.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...