Jurassic World Evolution - túl az 1 millión

  • Írta: sirdani
  • 2018. július 19.
  • Biznisz
Link másolása
Remek eredményeket produkál a Jurassic World Evolution. A fejlesztésért felelős Frontier csapata hivatalosan is megerősítette, hogy a játék túl van az egymillió eladott példányon, ráadásul ezt a számot viszonylag rövid idő alatt hozta össze.

Alig öt hete jelent meg a Jurassic World Evolution, és máris elérte a milliós eladási szintet. Egy független csapathoz mérten ez rendkívüli eredmény, arról nem is beszélve, hogy a két korábbi játékuk, vagyis az Elite: Dangerous és a Planet Coaster egyike sem ért el ilyen eredményeket ilyen gyorsan.

„Nagyon örülünk a Jurassic World Evolutionnek, és nagyon örülünk, hogy ilyen gyorsan elérte az egymilliós küszöböt” - nyilatkozta a Frontier stúdió vezetője, David Braben. „Nem kétséges, hogy az értékesítés kezdeti sikereihez hozzátartozik a film által generált világszintű érdeklődés, de szerintünk a játék minősége is rendkívül fontos, és úgy vélem, hogy a csapatunk fantasztikus munkát végzett egy olyan játék megalkotásában, amit a játékosok széles választéka élvezhet a világon mindenhol.”

A Jurassic World Evolution Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re jelent meg, a róla írt tesztünket pedig itt találhatjátok.

5.
5.
GAMEROD
#4: Ha ennyit eladtak belőle, akkor kapásból kár ezen töprengeni.
4.
4.
_Tappancs_
Ez nem az a játék, amit az összes kritikus lehúzott?
3.
3.
GAMEROD
Előző játékuk a Planet Coaster megunhatatlan. Gondolom akik pedig erre a témára vevők azok is hasonlóan járnak, bár ez nem látszik annyira tartalmasnak és lehetőségekkel telinek.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Steamen eléggé felkapott volt sok ideig láttam a toplistán.
1.
1.
Darksiders84
Na jól van már azért ez igen soknak tűnik ebből. Használtan még sincs hiába vadászok rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...