Jurassic World Evolution - túl az 1 millión

Remek eredményeket produkál a Jurassic World Evolution. A fejlesztésért felelős Frontier csapata hivatalosan is megerősítette, hogy a játék túl van az egymillió eladott példányon, ráadásul ezt a számot viszonylag rövid idő alatt hozta össze.

Alig öt hete jelent meg a Jurassic World Evolution, és máris elérte a milliós eladási szintet. Egy független csapathoz mérten ez rendkívüli eredmény, arról nem is beszélve, hogy a két korábbi játékuk, vagyis az Elite: Dangerous és a Planet Coaster egyike sem ért el ilyen eredményeket ilyen gyorsan.

„Nagyon örülünk a Jurassic World Evolutionnek, és nagyon örülünk, hogy ilyen gyorsan elérte az egymilliós küszöböt” - nyilatkozta a Frontier stúdió vezetője, David Braben. „Nem kétséges, hogy az értékesítés kezdeti sikereihez hozzátartozik a film által generált világszintű érdeklődés, de szerintünk a játék minősége is rendkívül fontos, és úgy vélem, hogy a csapatunk fantasztikus munkát végzett egy olyan játék megalkotásában, amit a játékosok széles választéka élvezhet a világon mindenhol.”

A Jurassic World Evolution Xbox One-ra, PC-re és PlayStation 4-re jelent meg, a róla írt tesztünket pedig itt találhatjátok.

5 komment - szólj hozzá!