Frissítve: Két hét múlva itt a PES 2019 demója

  • Írta: zoenn
  • 2018. július 24.
  • Letöltés
Link másolása
Mint minden évben, idén sem maradnak kipróbálható változat nélkül a Pro Evolution Soccer-rajongók. A legfrissebb rész újdonságait augusztus elején bárki letesztelheti a 12 csapat egyikét irányítva. Már gépigényünk is van!

A Konami focis játéka minden évben fejlődik valamelyest, nincs ez másként a Pro Evolution Soccer 2019 esetében sem. A változásokat első kézből próbálhatjuk ki az augusztus 8-án érkező demó segítségével PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

A próbaváltozatban 12 csapat kapott helyet - köztük olyan nagy nevek, mint a Barcelona, a Juventus, az FC Schalke, az Inter Milan, a Liverpool és számos európai és dél-amerikai összeállítás. A játékosok online gyors meccseket vívhatnak, vagy nekiveselkedhetnek az offline Exhibition módnak.

A végleges változat augusztus 28-án veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

Update! Megérkezett a hivatalos gépigény is!

Minimális rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i5-3470 / AMD FX-4350
  • Memória: 4 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GTX 670  / AMD Radeon HD 7870
  • VRAM: 2 GB
  • DirectX 11
  • Merevlemez: 30 GB szabad hely
  • Felbontás: 1280x720


Ajánlott rendszerkövetelmények

  • Operációs rendszer: Windows 7 (SP1), Windows 8.1, Windows 10 (64-bites)
  • Processzor: Intel Core i7-3770 / AMD FX-8350
  • Memória: 8 GB RAM
  • Videokártya: NVIDIA GTX 760  / AMD Radeon R9 270X
  • VRAM: 4 GB
  • DirectX 11
  • Merevlemez: 30 GB szabad hely
  • Felbontás: 1920x1080
18.
18.
Mekoci2000
#13: Patcheket lehet könnyen rátölteni. Akkor lesz hivatalos mez,logó meg minden.
17.
17.
delphijos
Most már sokadjára veszem észre hogy “focis” ( PES, FIFA ) hírnél mennyire kultúr kommentelés van. Vannak véleménykülönbségek, de sosincs FIFA-PES “háború”, platformvita , személyeskedés..... Jó lenne ezt látni máshol is.
16.
16.
RangerFox
Annyira természetellenesek azok az arcok meg a játékosok bőre.... Majd a demo alapján eldöntöm, de még egyszer nem fogom megvenni a fifát ennyi újítással..
15.
15.
LexerTheFirst
Haverokkal mind a kettő élmény :D
Olyan élmény, ami megéri a pénzt, bőven
13.
13.
SilasGreaves
Szóval gyerekek megmondom mi a helyzet. Ha online vagytok, akkor eléggé lassú a progi a menüben. Ha viszont lekapcsoljátok a ps4-et a netről, tök gyors lesz. Próbáljátok ki!
A másik rendkívül idegesítő gondja, az egyébként szupi játéknak, hogy állandóan, egyfolytában, mindig minden sza...ságot replayelni akar. A legapróbb szabálytalanságot is 3x, ráadásul le se lehet tiltani az ismétlés funkciót, s hab a tortán, hogy a miniatűr kényelmetlen options gombra tették, ha el akarod nyomni. Nem vagyok kiváncsi folyton a pes logóra, azt bámulni, tudom mivel játszok. Mindezen felül amúgy jobb mint a FIFA, taktikusabb, jobban mozognak a játékosok, izgalmasabb a játékmenet is. A kamu csapatokkal viszont nagyon idétlen nyomni, sokkal több liceeeeeeenc kell! :)
Egyébként nemcsak a háromszöget kell nyomni, előbb indítani kell egy játékost left1+jobb kar. :) amikor szöktetni akarsz.
12.
12.
Norbiii
#11: Szerintem pont a fifára jellemző ez a megnyomjuk a háromszöget és átpasszolja az egész pályát, a Pes-ben ez nincs ennyire így. Sajnos sokszor tényleg alig talál ellenfelet, ezt én is tapasztalom, de megéri várni. Én sosem szobákban játszom, hanem rámegyek az online coopra és ott várom, hogy találjon nekem csapattársat, csapattársakat.

hajbel:

Én is remélem, hogy ezeket javítják,a Fifa menük közti ugrálása sokkal gyorsabb. Én a szép foci híve vagyok, szeretem türelmesen járatni a lasztit, majd a társakat egy szép kulcspasszal helyzetbe hozni. )
6.
6.
Bauff
Továbbra is egyik kedvencem a PES, de nem fejlődik semmit. Oké átalakították kicsit a MyClub részt, de kb ennyi

Lehet szidni a FIFA-t és az EA-t, de még is az ő játékuk fejlődik, bővül folyamatosan. Itt nem a licenszekre gondolok, mert engem ez nem érdekel, hanem arra, hogy próbálnak a játékosokra hallgatni és úgy javítani a legtöbb idegesítő dolgot

Ez a Konamiról nem mondható el és nem lehet arra fogni, hogy náluk 100x keveseb pénz áll rendelkezésre, egyszerűen focihoz nem értő emberek készítik vagy egyszerűen csak Japán a célközönség, az európai meg fogadja be
Master Leagueben marad a 0 realitás, ezzel a Transfer/Wage Budgetes baromsággal - semmi változás, csak pár apróság

Gameplay eddig elvitte nálam a játékot, de ez idén már nem lesz így sajnos
4.
4.
Juha
#3: Szerintem első nap lesznek erre "nem hivatalos" modok, és ki van játszva a fifa legnagyobb előnye, amiért csilliárdokat fizetett...
3.
3.
Beni2003
Az igaz, hogy meglehet változtatni, a játékosok és a csapatok nevét a valós nevükre?
2.
2.
Norbiii
Eszméletlenül várom. Belegondolva, hogy a Pes 2018 is minőségi focit hozott, milyet hozhat a 2019? :) Játékmenetben a Pes, jóval a Fifa előtt jár, néhány dolgon viszont biztosan lehet javítani.

A legjobb focis játék lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...