Októberben indul a Fallout 76 bétatesztje

A Bethesda megerősítette, hogy októberben rendezik a Fallout 76 bétatesztjét. A próbalehetőségen csak azok vehetnek részt, akik előrendelik a túlélőjátékot. Elsőként csak néhány játékost engednek be, később ez bővülni fog.

A Fallout 76 bétatesztje október folyamán indul - azaz nagyjából egy hónappal a végleges verzió premierje előtt. Az egy hónapig tartó próbalehetőségen csak a játék előrendelői vehetnek részt, mindenki másnak várnia kell arra, hogy felfedezzék Nyugat-Virginia pusztaságát.

A Bethesda fórumán született poszt szerint úgy tudjuk, hogy első körben csak néhány játékost hívnak meg, majd az idő múlásával ez a szám bővülni fog.

A bétakódot az előrendelői számlán vagy a megerősítő e-mailben mellékelve találod, majd egy felhasználói fiókot kell létrehoznod a neten, ahol beválthatod a számsort. Ez után csak meg kell várnod, míg a fejlesztők kapcsolatba lépnek veled. A tudnivalókról itt olvashatsz bővebben.

A Fallout 76-ban nem csupán a radioaktív környezet miatt aggódhatunk, hanem más játékosok is megkeseríthetik az életünket. A játék november 14-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

3 komment - szólj hozzá!