Megszűnik az Origin On the House programja

Nem osztogat több ingyen játékot az EA. A 2014-ben debütált On the House szekció olyan remek játékokat ajándékozott az Origin-felhasználóknak, mint a Dead Space, a Battlefield 3, vagy az első Dragon Age.

Az EA alaposan átrendezi a PC-s online áruházát. Tegnap írtunk az Origin Access Premier közeledéséről, amely a manapság egyre népszerűbb Netflix-szerű előfizetéses rendszerként hozza majd a nappalinkba a legújabb játékokat. Ma azonban egy jóval sajnálatosabb hírt kell közölnünk: megszűnt az Origin közkedvelt szekciója, az On the House, melynek keretei közt egy rakás sikerjátékhoz juthattunk hozzá abszolút díjmentesen.

2014-ben találkozhattunk először az On the House-szal, amely bizonyos időszakonként ingyenesen letölthetővé tett egy-egy EA-játékot. Az ekkor bezsebelt programok ezután végleg az Origin-könyvtárunkban maradtak, így azokat a későbbiekben is bármikor elővehettük. Olyan nagyszerű címeket zsebelhettünk be így, mint a Battlefield 3, a Mass Effect 2, a Dragon Age: Origins, a Syndicate, vagy a 2012-es Need for Speed: Most Wanted.

Ha korábban ti is részt vettetek az On The House akcióiban, akkor ne ijedjetek meg, az eddig megszerzett játékok nem tűnnek majd el, továbbra is megtaláljátok majd azokat az Origin könyvtárában. További ingyen darabra viszont ne számítsatok a jövőben, ez a korszak ugyanis véget ért.

15 komment - szólj hozzá!