Darksiders III - nem csak harc lesz benne

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 1.
  • Videó
Link másolása
A Darksiders III legutóbbi videói rendre Fury harci képességeiről szóltak, de az IGN First-sorozat legújabb darabja végre kitér a környezetből eredő és megoldásra váró feladványokra is.

A legújabb videóban a játékot fejlesztő Gunfire Games vezető dizájnere, John Pearl és vezető pályatervezője, Richard Vorodi mutatják be, hogy Fury a harcok mellett milyen, a környezetből eredő feladványokkal fog megküzdeni.

A Darksiders III PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül és szeptember 27-én jelenik meg.

3.
3.
kastorhun
#1: Ki mondta hogy ez egy AAA játék?
2.
2.
DarkLord
Előrendelni én sem fogom viszont baromira érdekel. Nekem az 1 az etalon játék a semmiből lepett meg anno és rákattantam. Nem is tudom mennyiszer nyomtam végig...a második rész nekem se annyira jött be nem is játszottam végig csak egyszer, mikor megjelent és most, amikor adták ps plusba, akkor újra végigtoltam és így pár év elteltével második végigjátszásra meg baromira bejött az is nem úgy, mint amikor először toltam. Mondjuk, akkor is a bossok voltak az igazi bajom, hogy ötlettelenek voltak benne és csak üsd vágd volt az egész míg az első részbe, azért trükközni is kellett velük nem csak ütni. Ezt is megveszem, majd, de később valamikor esetleg, ha dlc-k is lesznek hozzá, akkor majd a teljes csomagot egyben. Ráérek vele :) Lehet az első részt is odaadják ps plus-ba megjelenés előtt még :)
1.
1.
RangerFox
Őszintén mondom, ez nem valami kreatív. Ez tipikusan egy olyan AAA játék, ami nem adja vissza egy AAA játék szintjét. Lehet csak a második részben való csalódásom miatt mondom ezt, de nem merem előrendelni. Pedig nagyon tetszik a fegyvere, meg a hack n' slash része a videók alapján.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...