Darksiders III

PC, PlayStation 4, Xbox One

Kiadó: THQ Nordic, Fejlesztő: Gunfire Games
Megérkezett a Darksiders harmadik része, a történet pedig ezúttal a lovasok egyetlen női tagját, Furyt követi.
Értékelés: 7.0

Felfedték a PlayStation Now decemberi felhozatalát

A Sony leleplezte a PlayStation Now decemberben érkező játékait. A Horizon: Zero Dawnnal az élen kapunk kocsizúzdát, hajótörötteket, szupermacsó szuperkatonákat és az Apokalipszis egyik lovasát is, úgyhogy lesz miből válogatnunk év végén is.

Rengeteg játékkal bővül az Xbox Game Pass

Tekintélyes játékmennyiséggel bővül az Xbox Game Pass, hogy legyen mivel játszanunk az Xbox Series X/S konzolok megjelenésekor. Az EA Play-integráció szintén a mai naptól lesz elérhető a konzolokon.

Ütős lesz a PlayStation Plus szeptemberi felhozatala

Megéri majd odafigyelni a PlayStation Plus következő havi játékaira, ezúttal (is) két nagyobb cím lesz a PlayStation 4-tulajdonosok jussa. Jövő kedden frissül a kínálat, addig tudjátok letölteni az augusztusi címeket.

A Gunfire Games és a Milestone is a THQ Nordicé

Folytatja a maratoni bevásárlókörútját a THQ Nordic, ezúttal a Darksiders III-at is jegyző Gunfire Games és a versenyjátékokban utazó Milestone akvizícióját jelentette be a kiadó.
  • Írta: fojesz
  • 3 komment

E3 2019: Vadonatúj Darksiders-játékot mutatnak be

Már most érdemes lehet bújni az E3 hivatalos oldalát, ugyanis megjelentek a Geoff Keighley vezette E3 Coliseum programjai, illetve azok leírásai. Itt bukkant fel egy új Darksiders-projekt, ami egészen új irányba vinné a sorozatot.

Darksiders III - anyagilag biztos siker lett

A THQ Nordic negyedéves beszámolójából derült ki, hogy a Darksiders harmadik része a visszafogott kritikai fogadtatás ellenére minden ráfordított pénzt visszahozott, így a kiadó sikeresnek könyvelte el a projektet.

Darksiders 3 - visszatért a klasszikus harcrendszer

A Darksiders 3 elég sokban eltért a sorozat korábbi darabjaitól, beleértve a harcrendszert is, ami nem minden rajongónak tetszett. Aggodalomra nincs ok, a legújabb patch visszaadja a klasszikus szisztémát.

Brit toplista: gyengén nyitott a Darksiders III

Nem sok változás történt ezen a héten a brit toplista élmezejében. Talán csak a Darksiders III bolygathatta volna a névsor állását, de a gyenge nyitóhét után esélye sem volt a FIFA 19, a Red Dead Redemption 2 és a Black Ops 4 mellett.

Launch traileren a Darksiders III

Tegnap óta vásárolható meg a Darksiders harmadik felvonása, ennek apropóján a THQ Nordic kiadta a játék launch trailerét. A videó közepesen izgalmas, cserébe egy sor rusnyaságot és ismerős karaktert felvonultat.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Habár az év legnagyobb megjelenésein jórészt túl vagyunk, még mindig akadnak finomságok a heti premiereket összegző listánkon. A következő napok főattrakciója a Darksiders harmadik felvonása, amelyben Fury nekimegy a Hét Főbűnnek.

Darksiders III - Fury és a névtelen ló

Már csak napok választanak el minket a Darksiders III megjelenéséig, így most egy újabb kedvcsinálóval hangolódhatunk Fury kalandjára. Az apokalipszis lovasát pedig természetesen jó öreg hátasa kíséri.

Darksiders III - befutott az intró

A THQ Nordic és a Gunfire Games alkotása rohamos léptekben közelít a megjelenéshez, így most a számtalan trailer mellé megkaptuk a játék cinematic intróját is, melyből újabb részletek derülnek ki a történetet illetően.
  • Írta: sirdani
  • 1 komment

Fury lángba borít mindent a Darksiders 3 trailerében

Kevesebb, mint két hét van hátra a Darksiders III premierjéig, az IGN jóvoltából pedig egy akciódús előzetessel készülhetünk erre a jeles napra. Megismerkedhetünk Fury apokalipszisével, ahol kő kövön nem marad.

Darksiders III - két DLC-csomagot jelentettek be

Még bő másfél hónapot kell várnunk a Darksiders III megjelenésére, a THQ Nordic azonban már most lerántotta a leplet a játék első két DLC-jéről. Az első csomag a Keepers of the Void nevet viseli, a második pedig a Crucible arénáját hozza vissza.

Darksiders III - leszámolás a Restséggel

Még több gameplayt ásott elő az IGN a jövő hónapban megjelenő Darksiders III-ból, ezúttal egy bossharcot izgulhatunk végig. Fury Slothtal, egy hatalmas rovarszerű lénnyel csap össze - ő a restség megtestesítője.

Darksiders III - újabb trailert kapott Fury

A Darksiders III korábbi előzetesein rendre Fury kapta a főszerepet, és nincs ez másképpen most sem; a lila hajú mágus speciális harci képességeit csodálhatjuk meg a Force Fury címet viselő vadonatúj traileren.

Darksiders III - ilyen volt a gamescomos demó

A Gamescom alkalmából láthattunk már egy masszív Darksiders III-bemutatót, de a THQ most kiadott egy friss felvételt, amiben a kölni rendezvényen a sajtónak mutogatott változatról rántja le a leplet.
  • Írta: Shifty
  • 4 komment

GC 2018: Friss látnivalókon a Darksiders III

Az apokalipszis négy lovasa közül ezúttal Furyt irányítjuk, a Darksiders III rajongói nem csalódhatnak, hiszen a THQ Nordic friss előzetessel, gameplayjel és screenshotokkal támadta be a Gamescomot.

Darksiders III - nem csak harc lesz benne

A Darksiders III legutóbbi videói rendre Fury harci képességeiről szóltak, de az IGN First-sorozat legújabb darabja végre kitér a környezetből eredő és megoldásra váró feladványokra is.

Darksiders III - Fury ismét odacsap

Folytatódik az IGN First Darksiders III-videósorozata, amiben ismét a harmadik felvonás főhőse, a tüzes Fury és akciózása kapja a főszerepet. A videóból egyébként az is kiderül, hogyan jutunk hozzá lángoló alteregónkhoz.