We Happy Few - élet a megjelenés után

  • Írta: Shifty
  • 2018. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
A héten jelenik meg az elmúlt két esztendőt korai hozzáférésben töltő, időközben rengeteget változó We Happy Few, aminek a megjelenése után is kapunk majd fizetős és ingyenes tartalmakat.

Most pénteken végre boltokba kerül a Compulsion Games régóta várt BioShock ihlette játéka, a We Happy Few, ami a premiert követően is kínál majd meglepetéseket. Először az ingyenes Sandbox játékmódot kapják meg a vásárlók, de később a szezonbérlet részeként három teljesen új történetet is megismerhetünk.

A Sandbox módban teljesen szabadkezet kapunk, mi határozhatjuk meg a játék világát, a játékszabályokat, a játéktér nagyságát, az ellenfelek számát vagy akár az erőforrások mennyiségét, de akár a bedrogozott Wellie-k bőrébe is belebújhatunk majd.

Ezt követően mutatkoznak majd be a szezonbérlet, illetve a játék Deluxe-kiadása mellé adott új történetek, amelyek az alapjáték cselekményét egészítik ki. A csomag első része a Roger & James in: They Came from Below lesz, amiben Precocious Roger és Impetuous James párosával ismerkedhetünk meg, akik egy bizarr technológia és egy új veszély után nyomoznak. A Lightbearer főhőse Nick Ligthbearer lesz, a lecsúszott művész, aki Wellington Wells legismertebb rocksztárja. A We All Fall Downról pedig semmi érdemi információ nem derült eddig ki.

A We Happy Few tehát augusztus 10-én érkezik PlayStation 4-re, Xbox One-ra és PC-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...