GC 2018: Just Cause 4 - tornádók szárnyán

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
Újabb gameplay előzetes érkezett az Avalanche Studios alkotásához, melyben minden egyes pillanat egyszeri és megismételhetetlen, és nem csak azért, mert Rico tornádókon lovagol és railgunnal robbantgat...

A Just Cause 4 új játékmeneti előzetesén a játék négy „Extrém Időjárás” típusának egyikét, a tornádókat figyelhetjük meg akció közben. A teljes egészében fizikailag lemodellezett forgószél úgy vág át különféle tájakon, mint kés a vajon, és közben mindent magába szippant, legyen szó akár tankokról, hidakról, kisebb városokról, vagy éppen utasszállító repülőgépekről.

A videót elnézve igazán ígéretes tűnik a játék, az állandó akció szinte folyamatosan garantált, hiszen a tornádók mellett majd hatalmas hóviharokkal és eget rengető villámokkal küzdhetünk meg az ellenségek mellett.

A most bemutatott küldetés során Ricónak a nehéz páncélzatú Storm Chaser segítségével kell üldöznie a vihart, majd megsemmisítenie az útjába kerülő bázist, mely az ellenséges Black Hand katonai csoport kezében van.

Persze nem a történet az, aminek meg kell ragadnia az emberek figyelmét, sokkalta inkább a káprázatos rombolás, amit a tornádó végez; a szél által felkapott összes objektum valós időben kiszámított röppályával rendelkezik, így lényegében minden egyes játékos számára egyedi játékélményt ígérnek a fejlesztők, az előre scriptelt robbanások és balesetek helyett.

Szerencsére ahhoz, hogy mindenki átélhesse ezt az egyedi játékélményt, már nem is kell olyan sokat várni; a Just Cause 4 még idén, egészen pontosan december 4-én rajtol el PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

3.
3.
delphijos
Egyszerű lélek vagyok, nekem ez így is bejön. Én a 3-al is nagyon jól elvoltam.
1.
1.
Darksiders84
Próbálják érdekesebbé tenni de ha megint a megszokott szinte egyforma bázis pusztítás lesz csak a cél akkor ez már nem nekem készül vagy csak szigorúan használtan.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...