Bemutatkozik a Reigns: Game of Thrones

  • Írta: fojesz
  • 2018. augusztus 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Új felvonással jelentkezik a Reigns-sorozat, méghozzá nem is akármilyennel: az októberben megjelenő epizódnak a Trónok harca-sorozat szolgáltatja a körítést, Cersei, Jon Snow vagy akár Tyrion bőrébe is belebújhatunk majd.

A Reigns: Game of Thrones játékmenete a már jól ismert alapokra építkezik: az általunk választott karakterre kérések és kérdések végeláthatatlan áradata zúdul, nekünk pedig a kártyák jobbra vagy balra csúsztatásával kell döntéseket hoznunk, amelyeknek természetesen előbb vagy utóbb meglesz a következménye.

A legfontosabb változást ezúttal az jelenti, hogy a körítést a Trónok harca szolgáltatja, és ennek megfelelően Cersei Lannistert, Jon Snowt, Daenerys Targaryent, Tyrion Lannistert vagy Sansa Starkot is alakíthatjuk majd, a célunk pedig az lesz, hogy túléljük Westeros hatalmi játszmáit, és megőrizzük a vastrónt. 

A játék októberben jelenik meg PC-re, iOS-re és Androidra, az ára 4 euró lesz.

1.
1.
Egyfelől tetszik, végre lenne okom beszerezni. Másfelől: ezzel nem borul a játék alapkoncepciója, miszerint minden egyes lépés egy évet jelent, és minden új run az ifjú trónörökössel indul? Bőven van olyan gazdag a lore, hogy ugyanúgy működjön a játék, de a leírásból nekem az jött le, hogy állandóan a sorozat szereplői körül forog majd a dolog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...