Dátumot kapott a PS4-es The Forest

  • Írta: zoenn
  • 2018. augusztus 29.
  • Megjelenés
Link másolása
Az idei év egyik legjobb túlélőjátékában egy apát irányítasz, aki egy repülőgép-szerencsétlenség után egy sűrű rengetegben találja magát. Emberevő bennszülöttek hurcolják el a fiát, így életben kell maradnia.

Egy titokzatos erdőben térsz magadhoz, miután a repülőgéped lezuhan. Még látod, hogy a fiadat egy nyurga alak elhurcolja. Menedéket kell építened magadnak, de az élelemről és a vízről is gondoskodnod kell. Miután felfegyverkeztél, bejárhatod ezt a hátborzongató rengeteget! Nem vagy egyedül, kannibálok területére tévedtél.

Ahogy arról a PC-s verzióról írt tesztünkben is kitértünk, a The Forest az egyik legjobb túlélőjáték a piacon, folyamatosan sakkban tart, és még az építkezés, craftolás és gyűjtögetés is rendben van.

A PS4-es verzió eddig lógott a levegőben, de az Endnight Games illetékese bejelentette, hogy a The Forest november 6-án fut be a Sony konzoljára is.

1.
1.
shatterhand
Jonak tunt,de meglattam,hogy dombon felfele tolt 8rönköt a csavo, a masik meg a vallan vitte a fat igy el is ment a kedvem tole.
Long dark ehhez kepest egy mestermu.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...