Stormdivers - befutott az első gameplay videó

  • Írta: sirdani
  • 2018. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
A sci-fi battle royale-játék megkapta az első játékmeneti videóját. A műfajhoz képest ugyan komoly változást nem ígér a Stormdivers, de a viharok és forgószelek látványa mégis izgalmassá teszi a koncepciót.

A 2018-as Gamescomon bemutatott trailer után most végre egy gameplay videón is megtekinthetjük a Stormdiverst, még ha csak egy perc erejéig is. A szokásos battle royale-elemek mellett azért több ponton is találunk benne valami újat, például a csatatérhez szállító rakéták egyedivé alakíthatóságát, vagy a láthatatlansági és jetpack-funkciókat.

Érdemes viszont megjegyezni, hogy mind az alapkoncepció, mind pedig a játék környezete komoly hasonlóságot mutat a nagy riválisokkal, ugyanakkor a Housemarque csapata bizonyos szinten garancia, hogy nem csak egy olcsó utánzatot kapunk.

A Stormdivers várhatóan 2019 folyamán érkezik PC-re.

5.
5.
Chrysh
#1: Én is hallottam erről az esetről, hátha épp ezért lesz szerencséjük, mert régebb óta szövögetik ezt az álmukat mint egy lóhalálba bedobott pubg. Sok sikert hozzá.
1.
1.
shatterhand
Ha jol tudom ok mondtak,hogy a BR-t nem most talaltak ki ,mert most ez a divat. Evekkel ezelott elkezdtek mar a fejlesztest. Mint ahogy a pubg se magatol talalta ki a mufajt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...