Megvan a nyertes, ingyenes a Shadow Warrior 2

  • Írta: sirdani
  • 2018. október 5.
  • Akció
Link másolása
A GOG digitális áruház idén lett 10 éves, de ahogy egy jó platformhoz illik, a szülinapi ajándékot ezúttal ő állja helyettünk is. A hét során szavazással lehetett eldönteni, hogy pontosan mi is legyen az az ajándék, amit kapni fogunk.

Az eredmények összesítése után pedig ez nem más, mint a Shadow Warrior 2. A szavazás során a rendkívüli hangulattal és titokzatos atmoszférával csábító Firewatch, az időlassításos akcióval kecsegtető Superhot és a Shadow Warrior 2 közül lehetett választanunk. A nép döntött, a Shadow Warrior 2 pedig nyert, ez pedig azt jelenti, hogy minden GOG-felhasználó számára ingyen elérhető lesz a Flying Wild Hog akciójátéka.

Ez egyébként igencsak nagy akciónak számít, hiszen a Shadow Warrior 2 amellett, hogy mind a mi véleményünk, mind pedig a játékosok értékelése alapján egészen remek alkotás lett, még relatíve újnak is számít, általában 40 dollár környékén szokott mozogni az ára.

Az viszont biztos, hogy az elkövetkezendő napokban rekordalacsony lesz a játék ára. Az ajánlat már él és aktív, az áruházba bejelentkezve rögtön ki is bővíthetjük játékaink listáját a Shadow Warrior 2-vel, melyhez elegendő az alábbi oldalra ellátogatni. Egyébként érdemes lesz sietni, mivel október 6-tól újból visszaáll a játék eredeti ára.

Továbbá érdemes megemlíteni, hogy azoknak sincs okuk szomorkodni, akik esetleg másik befutóban reménykedtek: a Firewatch 75 százalékos, a Superhot pedig 50 százalékos akcióval szerezhető be az ünnepi alkalom jóvoltából.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...