Darksiders III - két DLC-csomagot jelentettek be

  • Írta: szlav
  • 2018. október 12.
  • Letöltés
Link másolása
Még bő másfél hónapot kell várnunk a Darksiders III megjelenésére, a THQ Nordic azonban már most lerántotta a leplet a játék első két DLC-jéről. Az első csomag a Keepers of the Void nevet viseli, a második pedig a Crucible arénáját hozza vissza.

Lesz bőven tennivalónk a Darksiders III-ban. Habár még csak a heteket számoljuk a premierig, a hack and slash kalandjáték kiadója, a THQ Nordic már most beharangozta az első néhány letölthető extra tartalmat. Lássuk tehát, hogy miből mazsolázhatunk a fő kampány után, vagy éppen azzal párhuzamban!

Ismét visszatér az első két epizódban megismert arénaharc, a The Crucible. War és Death után ezúttal Fury is megmérettetheti a tudását a hullámokban érkező, egyre nehezedő ellenfelekkel szemben. Ha pedig legyűrtük a komoly kihívást nyújtó új ellenfeleket, és átjutottunk a The Crucible DLC fejtörőin is, akkor az út végén természetesen méltó jutalom vár majd ránk néhány különleges felszerelés képében.

A Keepers of the Void ezzel szemben a világok közti Serpent Holes dimenziójába repít majd minket. Egy ősi ellenfél vár itt ránk, akit legyőzve miénk lehet az vészjósló hangzású Abyssal páncélszett. Árcímkét egyelőre nem kapott egyik pakk sem.

A Darksiders III november 27-én fut be PC-n, Xbox One-on és PlayStation 4-en.

1.
1.
anonymus26
"Árcímkét egyelőre nem kapott egyik pakk sem."

Akkor ingyen adják :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...