Dolgozói jelentős részétől megvált a Trion Worlds

  • Írta: Shifty
  • 2018. október 23.
  • Gyászhír
Link másolása
A Gamasutra értesülései szerint a Gamigo, mint kiadó nemcsak felvásárolja a Trion Worlds csapatát, de a stúdió munkatársainak jelentős részétől is megvált. A korábbi 200 főből mindössze 25 munkatárs marad csak meg.

Jelenleg is zajlik a Trion Worlds felvásárlása, miután a Gamigo megfelelő ajánlatot tett a kifejezetten MMO-kra szakosodott csapatra, akik olyan címeket készítettek eddig, mint a Rift, az ArchAge vagy a Defiance. A bekebezelés részletei természetesen nem ismertek, de az most kiderült, hogy a Trion Worlds munkatársai biztosan nem jártak jól az üzlettel.

A Gamasutra ugyanis arról számolt be, hogy a felvásárlás eredményeként a Trion Worlds több mint 200 dolgozójának jelentős részét kénytelen volt elküldeni. A leépítés az összes irodát érinti, így a Redwood Cityben és Austinban található központokat is. A híreket az ott dolgozók is megerősítették, és a Trion Worlds is kiadott egy közleményt, amiben hálásan megköszönik a korábbi munkatársak eddigi munkáját. A Gamasutra értesülései szerint mindössze 25 ember marad a stúdiónál, és a leépítések nem érintik a csapat játékainak üzemeltetését.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...