Atomic Heart - agymenés ruszki módra

  • Írta: sirdani
  • 2018. november 22.
  • Videó
Link másolása
A Mundfish stúdiónak köszönhetően újabb előzetessel gazdagodtunk az Atomic Heart alkotást illetően. Az alig félperces videóban megismerhetjük az orosz vasúti megállók rejtette szépségeket.

Még ugyan meglehetősen távol van a megjelenéstől az orosz fejlesztésű Atomic Heart, ám a kiadó mégis úgy döntött, hogy itt az ideje reklámozni az előrendelői lehetőséget, úgyhogy egy újabb trailerrel örvendeztettek meg minden érdeklődőt.

A Szovjetunió virágzására épülő alternatív univerzumban a feladatunk, hogy a 3826-os gyár után nyomozzunk, ami egyik napról a másikra gonosz robotokkal kezdte elárasztani a Földet. A Fallout- és a BioShock-szériával meglehetősen sok párhuzamot mutató játékkal kapcsolatban egyébként érdekes fejlemény, hogy teljes körű NVIDIA RTX-támogatást kap, így a grafikára feltehetően nem lehet majd komolyabb panasz.

Az Xbox One-ra, PC-re és PlayStationre érkező Atomic Heart pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, ám mivel a fejlesztők a zárt bétát valamikor 2019 végén tervezik csak beüzemelni, a végleges verzióval nem érdemes 2020 előtt számolni. Amennyiben pedig további infókat szeretnél olvasni a játékról, úgy az alábbi cikkünkre érdemes ránézned, ahol a legutóbbi előzeteseket is összegyűjtöttük.

4.
4.
Fata Morgana
#3: A Cyberpunk 2077-hez képest, ez semmi időben!
3.
3.
felegyi
Jah nem rossz, csak kicsit korán jelentették be... 2020 rohadt messze van még :)
2.
2.
Fata Morgana
Nálam is várós a játék jöjjön bátran!
1.
1.
crytek
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...