Ghost Recon: Wildlands - jön a Special Operation 3

Egy új PvE-küldetést, két új PvP-classt, új pályákat, fotómódot és sok egyéb apróságot hoz a Ghost Recon: Wildlands következő frissítése. A Special Operation 3 jövő héten érkezik.

Folytatódik a Ghost Recon: Wildlands második évada, a következő felvonás, a Special Operation 3 pedig már a kanyarban van! A Ubisoft tegnap éjjel jelentette be, hogy a csomag kereken egy hét múlva, vagyis december 11-én landol majd. Játékstílustól, és PvE- vagy PvP-preferenciáktól függetlenül is garantált, hogy izgalmas kalandok elé nézünk. Lássuk, hogy mit is hoz pontosan a frissítés!

Egy vadonatúj, ingyenes PvE-misszió vár minket jövő héttől, amely során bezsebelhetünk egy-két különleges jutalmat is. Akik azonban a PvP-harcokat részesítik előnyben, azok két új kaszttal folytathatják a Ghost Wart, ráadásul két új pályával is bővül ez a játékmód. Jobb később, mint soha alapon érkezik egy fotómód is - nem is értjük, hogy ezt a ziccert eddig hogy hagyhatták ki. Változtatásokat kap majd a Prestige Economy is, a pontos részletekről azonban a Ubisoft csak a későbbiekben tájékoztat majd minket. Végül pedig több mint 90 új cuccal bővül a store is.

9 komment - szólj hozzá!