Elite: Dangerous - mit hoz a Beyond: Chapter 4?

  • Írta: szlav
  • 2018. december 4.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan lezárul az Elite: Dangerous - Beyond frissítéseinek sorozata, az utolsó fejezet pedig az eddigi legjelentősebbnek ígérkezik. Csatlakozzunk a játékosok saját flottáihoz, vagy közelítsük meg a felfedezés és bányászat kérdését új nézőpontból!

Lassan négy éve zakatol töretlenül az Elite: Dangerous, a Frontier Developments pedig kisebb-nagyobb intervallumokban, de szüntelenül csiszolgatja, építgeti a grandiózus űrszimulátort. A Beyond patchsorozat eddig is több új hajót, ellenséges idegeneket és rengeteg életminőségi javítást hozott, a negyedik fejezet pedig szintén komoly változtatásokat eszközöl majd az ambiciózus játék világában.

A frissítés december 11-én élesedik. Lássuk a részleteket:

Squadrons - az Elite talán legrégebben várt funkciója. Guildek, klánok, flották; nevezzük bárhogy, a Squadrons bevezetésével mostantól a játékosok saját frakciójuk zászlaja alatt verődhetnek össze a közös cél érdekében. Ehhez saját kommunikációs funkciók is dukálnak, mint például a saját chatcsatorna, ami elengedhetetlen lesz a flotta koordinálásában. Egy későbbi frissítéssel érkeznek majd a megashipek is, amelyek a squadronok saját mozgó harci bázisaiként funkcionálnak majd.

Exploration - a játék egyik legvonzóbb aspektusa. Galaxisunk teljes lemodellezett mása hatalmas játszóteret nyújt, a rengeteg felfedezetlen égitest pedig csak arra vár, hogy rátegyük a kézjelünket. Új szkennerekkel és az úgynevezett Analysis Mode-dal sokkal részletgazdagabb élmény vár ránk. Az újonnan érkező szondák kilövésével pedig érdekes helyeket fedezhetünk fel a bolygók felszínén, vagy az azokat körülvevő gyűrűkben is. A látványról pedig az átdolgozott világítás és a korábban felturbózott felszíni textúrák gondoskodnak.

Mining - az utóbbi időben az Elite talán leggyengébb, legkihasználatlanabb pontja a bányászat volt. Papíron persze jól hangzik az aszteroidákból kinyert nemesfémek értékesítése, de a rendszer kiforratlansága és az ezért járó középszerű jutalom könnyen eltántoríthatta az önjelölt aranyásókat. A Frontier nem csupán az így nyerhető zsetont, de a bányászat játékelemeit is felturbózta egy kicsit. Az aszteroidákat beszkennelve már előre láthatjuk azok összetételét, utána pedig egy kis kreatív robbantgatással be is zsebelhetjük az értékes alapanyagokat.

14.
14.
Perseus84
#13: Megvan mindketto. Az SC ingyenes verziojat tolom. Latod ezt se tudod
13.
13.
Ooorky
#12: Nöm, ebben a tempóban valszeg soha nem is lehet majd, Planet Coaster és a Jurassic World elviszi az erőforrásokat.

#11 Előbb még megvolt mindkettő, döntsd már el.
12.
12.
Aanash
Ki lehet már szállni a járművekből?
11.
11.
Perseus84
#10: Nem fizettem erte. Csak h tudd. Nem huzod mar ki magad ebbol. Idiota vagy aki latatlanba kritizall.
10.
10.
Ooorky
#9: Mert én nem vagyok annyira naiv, hogy valamiért évekkel előre fizessek.
Ha kipróbáltad és tetszik akkor ajánlom még a féltégla és kavics dobálást is, igaz azokban kicsit több a tartalom.
9.
9.
Perseus84
#7: Latod pont az ilyenekrol beszeltem mint te. Ha tettem bele ha nem a lenyeg h en kiprobaltam es tetszik. De te ugy nyilatkozol s sz..t se tudsz rola.
8.
8.
delphijos
#7: Azért ha valakinek jó véleménye van valamiről és esetleg fizetett érte ( amúgy ki az aki "rendesen" játszik és nem költ ? Jó, Crytek-et leszámítva ) még nem biztos hogy foggal-körömmel védi a sz@rt pár ezerért.... talán előfordulhat hogy tényleg tetszik...
7.
7.
Ooorky
#6: Pénzt raktál bele. Értem.
6.
6.
Perseus84
#3: Nem de megvan mindketto es ami kesz van a SC-bol azt tolom. Az FPS pl fenomenalis. Gyonyoru grafika, kiraly fizika es tokeletes audio orgia.

Sajnos itt. 99%ki se probalta pedig vannak ingyenes alkalmak. Konnyu p....zni ugy h fingja sincs az embernek mirol beszel, de irto szanalmas is.

En drukkolok a SC-nek. Elite se rossz de irto monoton az egesz
5.
5.
Juha
Ezt érdemes megvenni, ha max. napi 1-2 órát játszik az ember, és qvára nem érdekli a multi, de a régi Elite2-be beletett többszáz órát? Igaz, akkor még "warezoltam", mert 4 floppyn hoztam el havertól, de a bányászat csak addig működött, míg ki nem léptél az adott rendszerből, utána kékhalál.
4.
4.
Ooorky
#3: Nem, de tuti jobb lesz, mert megígérték.
3.
3.
frankdelgado
#2: Mér màr megjelent a star citizen?
2.
2.
Perseus84
Meszze van ez a Star Citizentol meg mindig.
1.
1.
shatterhand
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...