Márciusban indul a Mortal Kombat 11 bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2018. december 11.
  • Korai verzió
Link másolása
A GameStop olasz részlege kicsit túlbuzgó volt, és jó néhány infót megszellőztetett a Mortal Kombat új részéről. Az új játékmotornak hála még véresebb és brutálisabb összecsapásokra számíthatunk.

Számos részlet látott napvilágot a múlt hétvégén bejelentett Mortal Kombat 11-ről - ezek egy része egy szivárgásnak köszönhető, a többi hivatalos infó. Kezdjük az olasz GameStoptól származó adatokkal; a webáruház valamiért idő előtt fellőtte a Premium Edition adatlapját.

Ezek alapján már tudjuk, hogy a NetherRealm bunyós egy vadiúj játékmotort használ, így még véresebb jelenetekre számíthatunk. A testreszabási rendszert is átdolgozták ruhákkal, kiegészítőkkel, valamint eddig soha nem látott új mozdulatokkal. Az új GoreTech-rendszernek hála a kivégzések még brutálisabbak lesznek, mint valaha.

A fejlesztők rágyúrnak az e-sportra is, a multiplayeren nagy hangsúly lesz, személyre szabott szabályrendszerek, napi hírek, és folyamatosan frissített jutalmak várnak ránk. Ehhez pedig egy jobb partnerkereső dukál majd.

Fentebb megcsodálható Shao Kahn karaktere, aki a jelek szerint egy előrendelői bónusz lesz, hasonlóan az első bétateszthez, amit 2019 márciusában rendeznekk Xbox One-on és PS4-en. Ebből sajnos a PC-sek és a Switch-játékosok kimaradnak.

A Mortal Kombat 11 április 23-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, PS4-re és Switchre. Az első gameplay bemutató január 17-én esedékes egy közösségi eventen, amit a Twitchen lehet követni. Az első screenshotokért erre, a bemutatkozó CG-előzetesért erre fáradj.

10.
10.
Yanez
#9: Anno tizenvalahány évesen az MK3 idejében, a cimbimmel egy rakás fatalityt rajzoltunk. Vagy százat. Mind ötletes és egyedi volt. Ezt mind hirtelen, a semmiből. Nem olyan nehéz kreálni párat, főleg ha az embert ezért fizetik. Egy kis pénzért egy hét alatt vagy ezer fatality tervrajzát küldeném el nekik. :D
9.
9.
Max3000
#8: Az egész mortal szériában ismétlődtek.Vicces,de pont az x-ben voltak ilyen téren is újítások,csakhát az volt velük a gond,amit lentebb taglaltam.Ha minden részben változatosak lettek volna a kivégzések,talán még egyet is értenék.
8.
8.
Batman
#6: Pedig az emberek testrészi végesek. A vágások, szakítások szintén végesek. A karakterek varázslatai is. Kurva nehéz összerakni olyat ami még sehol nem volt, de ahogy te is írod az X-ben a fele fatalityk copyk voltak. Na pont ezért.
7.
7.
Max3000
#4: Nem mondom,hogy nincsen 1-2 fasza kivégzés benne,de a legtöbb tényleg szánalom keltő.Mondjuk érettség függvénye ki mit tart ötletesnek ezekben a dolgokban.
6.
6.
Max3000
#5: Ha már itt tartunk,azt is tegyük hozzá,hogy legtöbbször karakterenként 1 fatality mindig copypaste volt,vagy a másik karakter fatality-jának módosítása.Egyébként a fatality-n való gondolkodás a legkevesebb.Ha egy szellemileg beteg ember mondja,hogy nehéz feladat valami ötleteset kihozni a kivégzésekből,akkor azt még meg is értem.
5.
5.
Batman
#1: Azért azt tegyük már hozzá, hogy annyi mortal kombat után izzasztó ám ötletes fatalityket kreálni.
4.
4.
br1Koo
#1: Szerintem az X-ben elég kreatívak a kivégzések, voltak már ezeknél sokkal de sokkal bugyutább szarok is. Én annak örülnék ha sokkal többet készítenének minden karakterhez, mert egy idő után borzasztó unalmassá válik az a kettő-három amit végig kell nézni a meccs végén. Az se lenne rossz ha a kivégzések gombnyomásokra épülnének fel, tehát előre le lenne szkriptelve egy valag lehetőség minden előre kidolgozott kivégzésnél, és te variálhatnád mi történik, így minden kivégzés viszonylag egyedi lenne (aztán persze ide még titkos kombók is beleférnének stb.stb.).
3.
3.
Yanez
#2: Felszedheted, miután brutális fatalitivel miszlikbe aprítottad. Tuti nem fog elutasítani.
2.
2.
Cooper911
"Ehhez pedig egy jobb partnerkereső dukál majd."
Végre felszedhetem Kitanát! (Viccelek)
1.
1.
Max3000
"Az új GoreTech-rendszernek hála a kivégzések még brutálisabbak lesznek, mint valaha."


Ez édeskevés,inkább legyenek ötletesebbek,mint az x-ben.Amikor például liu kang a levegőben karaterúgásból tépi ketté az ellenfelet a lábával,az még fantázia szinten is szánalmas.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...