C&C 3: Előrendelhető a Collectors Edition

  • Írta: fojesz
  • 2006. december 11.
  • Bejelentés
Link másolása
A GameStop és a Webhallen internetes áruházaknál már előrendelhető a március 27-én megjelenő Command & Conquer 3: Tiberium Wars gyűjtői változata.
A GameStop és a Webhallen internetes áruházaknál már előrendelhető a március 27-én megjelenő Command & Conquer 3: Tiberium Wars gyűjtői változata.



Lássuk, hogy a két áruház milyen finomságokat ígér a játék mellé ajándékba:
  • Exkluzív térképek és háttérképek
  • Teljes verziós Command & Conquer: Gold
  • Exkluzív Command & Conquer 3 trailer
  • Kimaradt FMV-jelenetek
  • "Tippek, stratégiák"-videó
  • "Így készült"-videó
  • Kane Edition - Kane-re vonatkozó exkluzív tartalmakkal
8.
8.
General Thomas
LOL :D ez egyre erősebb :D



"Ja és neked ki veszi meg? anyu vagy apu?"



zuuhuujjj :D:D

7.
7.
Pukhi-zik
Hát akkor adjál pénzt egy karakterét tökfej...Kérdem én egy karcolt játékot nem lehet többször tolni?Vagy filmet?Na mindegy,én ki nem adok pénzt ilyesmire.Csak pénz kérdése.Ja és neked ki veszi meg? anyu vagy apu? na én no comment...
6.
6.
rocko
Azert neked is be kene szerezned egy talicskanyi inteligenciat. Nem a gyoziks showt kell megvenni eredeti dvd-n amit jobb ha egyszerse nezel meg, vagy nem a fifa-t amivel max 1 evig jatszol...



En igenis megveszem eredetiben a dolgokat, de csak amik megerdemlik. Pl ott van a generals, ami nem mai, megis mai napig jaccom vele 2x-3x hetente. Vagy a Cossacks ami meg regebbi, megis jokat szoktam jatszani vele. Esetleg a RollerCoaster Tycoon, ami annal is regebbi de meg mindig nagyszeru.. Vagy a CS:S ami szinten jo, es ha nem is nyomom minden nap, de itt van a plcon, mert jo es neha jaccom vele.

Eredeti dvd-t is veszek, azt mar tobbet. De nem az amerikai pite 5-ot ami max egyszer nezek meg, mert annyira szar, hanem olyan filmeket, amiket akar 4x-5x megnezek, mert nagyon jok.

Termeszetesen en se rogton veszem meg ahogy megjelenik vmi, hanem kiprobalom. Ilyen volt a Carbon, ami elsore annyira tetszett, hogy meg akartam venni, aztan rajottem, hogy egy nagy kalap ... es mar ment is za uninstal. Ezzel is igy leszek sztem, letoltom kiprobalom, ha nem jo akkor torlom, ha jo akkor megveszem, es en pl igen is orulnek egy gyujtoi valtozatnak, mert egy jo jatekert hajlando vagyok kiadni penzt.
5.
5.
fojesz
General, osztom véleményed... :D
4.
4.
General Thomas
3.
3.
Pukhi-zik
Ez ertelmes volt cimbora ha belegondolsz hogy egy gamét minek megvenni + videokért meg egy két háttérért???Ugyis végigtolod 1x 2x és csö.Ugyanigy a filmeknél,megveszed ,megnézed ,dobhatod ki.(Ha eredetit veszel akkor meg hule vagy vagy gazdag)Ha az agyvelöd meg nem fogta fela mondat lényegét akkor az inteligencia belöled hiányzik felebarátom.
2.
2.
Avium
gratulalok intelligens hozzaszolasodhoz :)
1.
1.
Pukhi-zik
Kb annyi értelme van ezekneka gyüjtöi változatoknak mint eredeti dvd filmet venni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...