Megint rendező nélkül maradt az Uncharted-film

  • Írta: szlav
  • 2018. december 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Eddig sem volt zökkenőmentes az Uncharted-film sorsa, a helyzet pedig most sem fest rózsásan. A mozis feldolgozás élén álló Shawn Levy otthagyta a produkciót, ezzel Nathan Drake története ismét rendező nélkül maradt.

Már szinte megszoktuk, hogy ha Hollywood felkarol egy videojáték-franchise-t, akkor az így készült film megszületése szinte biztos, hogy így vagy úgy, de problémás lesz. Azonban ha van egy cím, amely mindenképpen megérdemelne egy tisztességes adaptációt, az egész biztosan az Uncharted lenne - Nathan Drake kalandjai tökéletesen adják magukat egy Indiana Jones-szerű remek kalandfilmhez.

Ha azonban visszanézünk a 2008 óta tervben lévő projekt múltjára, akkor az összkép nem lesz túl biztató. Eddig három különböző rendező dobta be a törülközőt, most pedig negyedikként a 2016-ban leigazolt Shawn Levy is maga mögött hagyta a produkciót. A Hollywood Reporter számolt be az esetről, az értesüléseik szerint pedig a kanadai filmrendező a Free Guy nevezetű film miatt hagyta ott a hányattatott sorsú adaptációt. A Free Guy egyébként szintén videojátékos témájú mozi lesz. A történet egy olyan férfiről szól, aki rájön, hogy valójában egy játékban él, melynek fejlesztői éppen arra készülnek, hogy bezárják a világát.

Na de vissza az Unchartedhez! Egyértelmű, hogy Levy kivonulása ismét jócskán visszaveti majd a munkálatokat, így hiába kaptunk már többször is konkrét megjelenési dátumot, jelenleg butaság lenne bármi ilyesmin gondolkodni. Kár lenne azonban, ha az Uncharted végleg elveszne a filmvilág káoszában, már csak azért is, mivel a Hollywood Reporter korábban arról értesült, hogy az új Pókember-kosztümben tetszelgő Tom Holland játszhatja Nathan Drake szerepét. Nem véletlen, hogy egy ilyen ifjú színészt választottak a projekthez, hiszen a pletykák szerint a film afféle előzménysztoriként szolgálna a videojátékok mellé.

1.
1.
Back2U
Akkor ez tulajdonképpen egy Indiana Jones remake lenne ugye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...