Mára is jutott két ingyenes játék

  • Írta: zoenn
  • 2019. január 12.
  • Akció
Link másolása
Grátisz játékoknak mindig örül az egyszeri felhasználó. Ezúttal két PC-s címet is hozzánk vágtak: az egyik az A Story About My Uncle a Humble Store-ban, a másik a Blast Zone Tournament a Steamen. Siessetek bezsákolni!

Ha még nem iratkoztál fel a Humble Store hírlevelére, a legújabb ingyenes játékért mindenképp érdemes. Az alapjáraton 15 dollárt kóstáló A Story About My Uncle-t csak ma, azaz január 12-én ingyen hozzád vágják. Amúgy egy sztorivezérelt belső nézetű platformerről van szó, amit egy apa mesél el a lányának. Az idő nagy részében lebegő szigetek között lengedezünk, ám bitang jól néz ki az egész.

A másik ingyenes címért a Steamre érdemes ellátogatni: ez a normál esetben 20 dolláros Blast Zone Tournament, amit egészen január 16-ig csaphatunk hozzá a könyvtárunkhoz. A játék leginkább a Bomberman-szériához hasonlít, itt is az egész képernyőt betöltő arénákban likvidálhatjuk az ellenfelet, van több száz pálya és multiplayer mód is.

A kampány 240 kihívásból áll, karakterünket pedig testreszabhatjuk, de a cross-play multi sem hiányzik a kalapból. Friss játékról van szó, éppen a minap lépett ki az Early Access-státuszból.

2.
2.
FrankBlack
Most, hogy kicsi figyelmesebben megnéztem a beállitásokat, rájöttem, hogy lehet egy gépen egyszerre ketten játszani egymás ellen :DD Sőt, akár többen is. Szerintem ahány kontroller van a gépre kötve, annyian szállhatnak be a játékba. Ki lehet még egésziteni gépi ellenfelekkel, akár úgy is, hogy csapatok játszanak egymás ellen, és mi például egy csapatot alkotunk. De gondolom akár online multi meccshez is csatlakozhatnánk, hogy mi egy gépről ketten vagyunk egy csapatban. Baromi jó game :DD
1.
1.
FrankBlack
Ez a Blast Zone Tournament nagyon jó, valóban a Bomberman, Dynablaster játékok alapjaira épül. Nekem ami nagyon hiányzik belőle az, hogy local-ban tudjunk játszani az asszonnyal ketten egymás ellen egy gépen, mint régen. Úgy látom sok mindenre van lehetőség ebben, de erre nincs :( Pedig mekkora poén lenne már… Nem tud valaki esetleg egy olyan Bomberman-szerű játékot, amivel lehetne így ketten játszani, egy gépen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...