Fallout 76 - részletek a PvP-túlélőmódról

A Bethesda továbbra is elszántan dolgozik a Fallout 76 tökéletesítésén, beleértve a túlélésre kihegyezett kompetitív multiplayert. A fejlesztők legújabb blogbejegyzéséből többet is megtudhatunk a közelgő frissítésről.

A Survival módot úgy tervezték, hogy mindenki számára rengeteg kihívással kecsegtető PvP-élményt nyújtson. A közösség az elmúlt időkben nagyobb kihívást és kevesebb korlátozást kért a PvP során, s a kívánságokat a Bethesda meghallgatta.

Amikor az év során elstartol a Survival bétája, a játékosok választhatnak, hogy az Adventure módot vagy a Survivalt részesítik-e előnyben. Előbbi felel meg a szokásos Fallout 76-élménynek. Mindkét mód ugyanazokat a küldetéseket, eseményeket és sztoridarabkákat vonultatja fel, de a túlélőmódban eltörlik a PvP-korlátozásokat. A csapattársainkon kívül minden játékos ellenségesnek lesz jelölve, és bármikor csatát kezdeményezhetnek.

Ebben a módban a büntetések és a jutalmak is sokkal nagyobbak lesznek. Ha fűbe harapunk, nem használhatjuk a seek revenge respawn-opciót, kizárólag a Vault 76-ban vagy a CAMP-ben éledhetünk újjá.

A Bethesda márciusra tervezi a Survival mód indítását, egyelőre bétaként.

21 komment - szólj hozzá!