Fear the Wolves - közeleg a végleges változat

  • Írta: zoenn
  • 2019. február 1.
  • Megjelenés
Link másolása
A korábbi S.T.A.L.K.E.R.-fejlesztőket foglalkoztató Vostok Games elárulta, hogy a posztapokaliptikus battle royale-címük a jövő héten lép ki a korai hozzáférésű státuszból. A premier napján vadiúj tartalmaknak is örülhetünk.

Egy nagyobb frissítés keretében, február 6-án érkezik a Fear the Wolves végleges változata a Steamre. Ami az új tartalmakat illeti, a kapunk többek között egy új mutánst, a Wolf Matriarchot, soha nem látott területeket és két új anomáliát is.

A Wolf Matriarch szívét arra használhatjuk, hogy barátságos farkasokat idézzünk magunk mellé, akik majd segítenek nekünk a harcokban. Ehhez persze célszerű megölni egy lényt, de szíveket külön is találunk a radioaktív, zárt területeken. A Spore nevű artifacttel pedig a falakon keresztül is láthatóvá válnak az ellenségek.

Tavaly augusztus óta volt korai hozzáférésben a Vostok Games battle royale-játéka, és fél év alatt beérett a recept. Persze a jövőben is érkeznek frissítések, hiszen még egyáltalán nincs befejezve a játék.

A premier örömére a Fear the Wolves február 6-12. között ingyenesen játszható lesz a Steamen.

6.
6.
almaspite
#5: Stalker 2 be van jelentve, a kérdés csak az hogy lesz is belőle valami. Gyanús az a 2021-es dátum.
5.
5.
Dízel
#3: Egy álmom válna valóra, kérdés vissza tudná e adni azt a fantasztikus hangulatot amit az eredetik adtak. Az x-ray motor régi, de olyan hangulata volt mint kevés motornak. Másik az, hogy hatalmas munka lenne, nem kicsi a stalker. :)
4.
4.
almaspite
#3: Azt gondolják egy multiplayer battle royalal többet szakíthatnak. Az a gond elkéstek vele.
3.
3.
crytek
#1: Nem értem
A remasteredek fénykora van. Elég lenne kis grafikai tuning és újra kiadni a stalkereket akár valami anniversary csomagban ahol mind benne van. Tenni bele acsikat stb.. vagy egy új rész. De nem :(
2.
2.
HunReed
Február lesz az a december :D
1.
1.
pjoco
Az a kemény 10 játékos biztosan nagyon örül majd aki jelenleg játszik rajta. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...