Apex Legends - jöhetnek a szóló- és duómeccsek?

Hamar felfutott az Apex Legends, a komoly sikereknek hála pedig megjelentek a játék első adatbányászai. A fájlok közt keresgélve máris rábukkantak az egy- és kétszemélyes játékmódok nyomaira.

Könnyen meglehet, hogy az Apex Legends lehet a nevető harmadik a PUBG által kikövezett és a Fortnite miatt világhírűvé vált battle royale-piacon. Rekordmennyiségű játékos volt kíváncsi a Respawn játékára, valamint sokat elárul az is, hogy az utóbbi napokban az Apex fixen tartja magát a streamoldalak dobogóján. Az embereket pedig érdekli, hogy mit hoz majd a jövő, így munkához láttak a fájlok közt keresgélő adatbányászok is.

A legtöbb Fortnite-leakért felelős ShiinaBR szintén elkezdett szöszölni a játék fájljai közt, s hamar rá is bukkant néhány érdekességre. Az adatcsomagok közt ugyanis nyilvánvaló jelek mutatnak arra, hogy a Respawn máris elkezdett megágyazni az egyedüli, illetve a kétszemélyes csapatos játékmódoknak. Az Apex Legends jelenleg ugyanis kizárólag a háromszemélyes csapatokat támogatja - ezzel remekül kihasználva a nagyszerű pingrendszerét, illetve a Jumpmaster-feladatkörét. Korábban egyébként egy másik kíváncsi játékos rábukkant a rangsorolt meccsek nyomaira is, ami ugye a legtöbb battle royale-játék egyik nagy fájó hiányossága.

23 komment - szólj hozzá!