Plakáttal és trailerrel erősít a Detective Pikachu

  • Írta: sirdani
  • 2019. február 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Vadonatúj előzetest kapott a Warner Bros. Pictures májusban érkező alkotása, melyben nem csak egy tucatnyi vadonatúj pokémonnal találkozhatunk, hanem a történetet is részletesebben megismerhetjük.

A történet során a bűncselekményeket felgöngyölítő Pikachu találkozását ismerhetjük meg az apja elrablói után nyomozó Tim Goodmannel, aki csodák csodájára képes megérteni a pokémon minden egyes szavát, így adott is a lehetőség, hogy a nyomozást közösen folytassák - akár kér a fiú Pikachu segítségéből, akár nem.

A legutóbbi trailerben szereplő Bulbasaur-csorda mellett most ráadásul eléggé sok új pokémon realisztikus ábrázolásáról rántották le a leplet, így pár pillanat erejéig megcsodálhattuk Golurk, Machamp, Snorlax, Gengar, Blastoise, Cubone, Flareon és Aipom felbukkanását is.

Az előzetes mellé egyébként egy vadonatúj poszter is érkezett, illetve akik egyszerre rajonganak a pokémonos sztorikért és a Pikachut alakító Ryan Reynoldsért, azoknak érdekes lehet a színész által tegnap feltöltött videó is, melyben megismerhetjük azt a nehéz utat, amit a színésznek is be kellett járnia, hogy tökéletesen eggyé váljon a szereppel. A Detective Pikachu egyébként május 11-től lesz megtekinthető a hazai mozikban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...