Death Stranding - csúszás van az ütemtervben

  • Írta: Shifty
  • 2019. március 7.
  • Hír
Link másolása
Hideo Kojima nemrég a japán J-Wave rádióadó egyik műsorának, a Trume Time and Tide-nak a vendége volt, ahol sok érdekesség mellett készülő játékáról, a Death Strandingről is mesélt.

Még mindig hétpecsétes titok, hogy mikor érkezik Hideo Kojima legújabb, rejtélyekkel teli játéka, a Death Stranding. A legutolsó információink szerint van rá esély, hogy még idén megjelenhet a játék, de Kojima nemrég utalt rá, hogy a premierre még így is sokat kell rá várnunk. Hogy pontosan mennyit, az a rádióinterjúból sem derült ki, az viszont megerősítést nyert, hogy a Kojima Productions is küzd a fejlesztőcsapatok általános problémáival, a csúszásokkal. Mindez pedig azt jelenti, hogy Kojima megerősítette, a Death Stranding ütemterve kicsit megcsúszott, így ha nem is sokkal, de a tervezettnél biztosan később jelenik meg a játék.

A játékkal kapcsolatban az is megerősítést nyert, hogy egy nyitott világú kaland lesz a Death Stranding, aminek a tesztelésében egyébként Kojima is részt vesz, hiszen a teljes koncepció csak az ő fejében létezik, így az ő felelőssége, hogy minden egyes elemét tökéletesen át tudja adni a fejlesztőknek.

A Death Stranding kizárólag PlayStation 4-re készül.

13.
13.
user101
Azt hallottam, hogy a GLS, TNT és a DHL is perrel fenyegette őket, hogy ha nem fizetnek licence díjat. Senki nem csinálhat "büntetlenül" csomag szimulátort csak úgy brahira. A kecske szimulátor is a petan-n bukott el végül! :DDD
10.
10.
Bírom a sok fikázó csillámfaszlámát itt; nyilván hasonló kvalitású dolgokat tettetek le az az asztalra életetekben mint Kojima, és két fröccs melett kifikázzátok zsenitársatokat, lol
7.
7.
EBR2000
Szóval négy év alatt nyitott egy stúdiót és egy igen ígéretes címet kezdett el fejleszteni a semmiből, ami hamarosan minden bizonnyal meg is fog jelenni. De lehetséges, hogy késik a cím egy kicsit, ezért hirtelen nem csak hogy kizsebeli a Sonyt, de még egy alkesz is? Szép dolog!
Egy ilyen volumenű projekt fejlesztése sok időt vesz ígénybe(lásd: Cyberpunk, Witcher, Final Fantasy, GTA stb.), s mivel ez a studió első játéka, így érthető hogy egy-két nem várt nehézségbe ütközhettek a játék fejlesztése során.
Így is bravúr lenne, ha megjelenne 2020-ig.
6.
6.
kamgecam
Miért nem csodálkozom...
4.
4.
shatterhand
Orránál fogva vezeti a sonyt. Az a hülye meg finanszirozza.
2.
2.
Milyen meglepő Kojimánál. A hapsi szerintem nem igazán tudja, hogy mit akar, de a pénzt azt biztos nyeli. A Konami múltkor megelégelte ezt, most pedig reménykedhetünk a legjobbakban :) Mondjuk én nem bánnám, ha jó játék jönne tőle újra. Csakhogy nekem a jó játék az az MGS1 - 3 és nem a Vé...
1.
1.
biohazard rex
Még jó hogy nem tudtuk meg hogy mennyit késik egy játék aminek még megjelenési dátuma sincsen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...