Reboot lesz az új Suicide Squad

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár idáig folytatásként hivatkoztunk rá, érdemes szokni a gondolatot, hogy az új Suicide Squadnak nem sok köze lesz első részhez. A film producere szerint "teljes rebootra" számíthatunk.

Úgy fest, a DC végleg elfelejtené a kritikán aluli Suicide Squad-filmet, erre utal legalábbis, hogy a 2021 augusztusára időzített második rész valójában nem folytatás, hanem "teljes reboot" lesz. Ezt maga Peter Safran producer árulta el egy interjúban a Joblónak, aki megjegyezte, ők házon belül már nem is Suicide Squad 2-ként, hanem The Suicide Squadként emlegetik a filmet.

Harley Quinn és Joker az első Suicide Squadban - ki tér majd vissza?

Több konkrétumot már nem árult el a témában az úriember, így azokat - az egyébként sokat sejtető - pletykákat sem erősítette meg, miszerint az új rész egy vadonatúj (vagy legalábbis alaposan felfrissített) csapattal érkezik majd. A korábbi hírek szerint az előző felvonás karakterei helyett Ratcatcher, King Shark, Polka-Dot Man és Peacemaker erősítené az új Öngyilkos osztagot. Ha lehet hinni a pletykáknak, így egyedül Deadshot térne vissza, de őt sem Will Smith alakítja majd, hanem Idris Elba.

Safran egyébként arról is ejtett pár szót, hogy mire számíthatunk A galaxis őrzői-sorozatot jegyző James Gunntól, aki írja és rendezi is az új filmet: "A forgatókönyvben minden benne van, amit egy James Gunn-szkripttől várnánk. Azt hiszem, ez sokat elmond és sokat is ígér."

Ahogy arról a hétvégén beszámoltunk, a Disney épp most rehabilitálta Gunnt, így mégis ő fejezheti be A galaxis őrzői 3-at. Apró bökkenő, hogy Gunn így először az új Suicide Squadot készíti el, a Galaxis Őrzői addig kénytelenek várni.

8.
8.
user101
Még torrentezve sem... :(
7.
7.
Diabolis83
A minap itthon mutattam a fiamnak Harley Quinn karakterét, előkaptam a YouTuberól az öngyilkos osztag trailerét. Kölöknek tetszett, meg akarta nézni az egészet. Mire én :
Minek? Ebben a három percben a film összes jó jelenetét láttad...
6.
6.
strike19
Nekem tetszett a Öngyilkos osztag. :P
Mondjuk nekem a Scott Pilgrim film is tetszett ,pedig az egy Miramax poénnak telirakott PC klisékkel tarkított vígjáték , mint a Jay és Némabob visszavág.
Szerintem a DC filmek nincsen baja. A DC egy baja van hogy Marvel akar lenni.
Szerintem elkéne engedni ezt a Marvel felszopást.
5.
5.
godach
Én szeretem a DC univerzumot, de a sorozatok színészei és karakterei olyan minőséget állítottak fel (nekem) hogy az összes filmen csak mosolygok egyet. Azért, ott Deadshot is és Deathstroke is ütött.
3.
3.
Firsttime
#2: A listazott dc karakterek talán még az első próbálkozásnál is unalmasabbak...
2.
2.
Back2U
Hát inkább ne folytassák az első részt, a reboot gondolata inkább nyugodtsággal tölt el.
1.
1.
pjoco
Egyet ígérhetek nekik. Még csak a moziba se teszem be a lábam emiatt a film miatt. Már most bukás érzem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...