Nem tér vissza Will Smith a Suicide Squad 2-ben

  • Írta: szlav
  • 2019. február 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Ugyan hivatalosan eddig nem érkezett tájékoztatás a Suicide Squad 2 szereplőgárdájáról, magától értetődőnek vehettük, hogy a Deadshotot alakító Will Smith is visszatér majd a folytatáshoz. Úgy tűnik, hogy rosszul gondoltuk.

A Variety értesülései szerint Will Smith kiesett a Suicide Squad 2 szereplőgárdájából. A hírek szerint a Deadshotot alakító színész menetrendjébe nem fért bele a forgatás időpontja - vélhetően egybeesik egy másik produkcióval. A 2021 őszére tervezett film egyébként még nem rendelkezett fix szereplőgárdával, de a producerek érthető módon mindenképpen vissza szerették volna hozni Margot Robbie és Will Smith karaktereit - végül sajnos be kell érniük Smith nélkül.

A Variety riportere szerint az illetékesek közt jelenleg is folyik a vita azon, hogy mi legyen a megüresedett pozícióval. Az egyik lehetőség az egyszerű recasting opciója lenne, vagyis egy másik színészt válogathatnának be Deadshot szerepére. Az alternatíva azonban talán érdekesebb lehet: eszerint egy teljesen eltérő DC-karakter válthatná le a mesterlövész szerepét.

20.
20.
Nothing
Hála az égnek! Akkor talán van esély, hogy a folytatás legalább valamennyire nézhető kategória lesz.
19.
19.
Max3000
#18: Attól félek baromi kevés lesz a "feka rossz viccekkel" tálalni a filmet.Hogy nem is a történetről lesz híres az már most borítékolható.
18.
18.
pjoco
Na majd Bad Boys 3-ban megnézzük mit alakítanak.
16.
16.
Kelan
#3: Nem is a személyének szólt, mint inkább annak a katyvasznak amit filmként próbáltak beállítani.
14.
14.
Hat szamomra igy elcsesztek, pont o nagyon jo volt mint Deadshot, akkor inkabb legyen benne mas karakter, csomo figura volt meg a Suicide Squad kepregenyekben.
13.
13.
Chrysh
#7: Az ütközés még egy egész érdekes életrajzi film, de kövezz meg a Brightot is el tudtam nézegetni....mondjuk csak azért, mert nagyon Shadowrun hangulata volt a filmnek, amit pl. akivel együtt néztem, nem értett.
12.
12.
Davis_and_Duckhead
A Suicide squad OSCAR díjjas filmalkotás. A mozipénztáraknál 746.8 million USD-t termelt. Csodáltos dolog a tömegkúltúra. Kiválló alkalom karrierépítésre minden hollywoody celebnek. És természetessen köszönnyük meg ezt az eredményt az összes nézőnek és fanboynak is.
11.
11.
SLi
az első részt is felesleges volt megcsinálni, konkrétan nézhetetlen volt.
8.
8.
Szelenas
7.
7.
Max3000
Talán 2005 vagy 6-ból a Randiguru című film ami kellemes kikapcsolódást nyújtott tőle,azóta számomra förmedvények találhatóak tőle.Van 1-2 komolynak mondott dráma,a hét élet című film ami nevetségesen önfeláldozó,a másik a boldogság nyomában ami meg egy akkora klisétenger mint ide az andromeda galaxis.(ráadásul ha már dráma,ebben is pocsék,konkrétan Sylvester Stallone is Oscar díjas színész mellette)
6.
6.
PiszkosFred
#1: Tesz o mar a karrierre, a penzt nezi o (francokat o, az asszonyka) mar regota :)
5.
5.
Ooorky
#4: "Csak az arca lett nagyobb."

Erről eszembe jutott az a kép, hogy ő lesz a djinn az Aladdin filmben... Kösz a rémálmokat.
4.
4.
delphijos
#1: Ugye csak vicceltél ? Rég túl van már szegény a “delelőn” ennél csak szarabb filmjei volt az utóbbi időben. Csak az arca lett nagyobb.
3.
3.
Dresa
#1: Jó izlés és Will Smith egy mondatban, na persze :D
2.
2.
pendrivedealer
Hát ebbe csak az a ciki, hogy az elmúlt jó néhány évbe, még így is ez volt a legnézhetőbb alkotása. Pedig a Váratlan szépségtől rengeteget vártam.
1.
1.
Kelan
Nincs ebben semmi fura. Nem hiszem, hogy jót tett a karrierjének ... vagy akár csak a jó ízlésének.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...