Márciusban jelenthetik be a Nintendo Switch utódját

  • Írta: zoenn
  • 2024. február 10.
  • Pletyka
Link másolása
Már hónapok óta keringenek szóbeszédek a Switch utódjával kapcsolatban, egy bennfentes szivárogtató szerint már nem is kell sokat várnunk a hivatalos bejelentésre. A Nintendo márciusban keríthet sort a bemutatóra.

A Game and Talk podcastben NateTheHate, az elismert szivárogtató elmondta, hogy a Nintendo a következő hónapban, azaz márciusban jelentheti be következő konzolját. A bennfentes egyelőre nem tudja, hogy a vállalat ezt milyen formában teszi meg - egyszerű sajtóközleménytől kezdve, vagy egy leleplező előzetes formájában, vagy egy komplett Direct keretében bármi lehet.

Az infót a tavaly augusztusi Gamescomon csicseregték a madarak az úriembernek, hiszen több olyan szakemberrel beszélt, akik a Nintendo belső csapatához és a partnereihez tartoznak. Több kiskereskedelmi egység is már az előrendelések előkészítésén dolgozik, tehát eléggé esélyes a márciusi dátum. 

Ami pedig a Switch utódjának premierjét illeti, több forrás is 2024 második felére hivatkozik. A pletykák szerint a Nintendo a jövő héten egy újabb Direct műsorral jelentkezik, amely a partnerek játékaira koncentrál, de mivel a jövő hónapban lesz hétéves az első Switch, bizonyára néhány évfordulós extrára is számíthatunk a már 139,36 millió eladott példánynál járó masináról.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...