GDC 2019: PC-re költöznek a Quantic Dream játékai

  • Írta: fojesz
  • 2019. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
Beesett a nap meglepetésbejelentése, a Quantic Dream PC-re is kiadja a Heavy Raint, a Beyond Two Soulst és a Detroit: Become Humant. A slusszpoén az, hogy Epic Games Store-exkluzív lesz mindegyik port.

A közeljövőben PC-re költöznek a Quantic Dream korábban PlayStation-exkluzív játékai, így a Heavy Rain, a Beyond: Two Souls és a Detroit: Become Human. A francia stúdió egy ideje már bejelentette, hogy multiplatform fejlesztésekbe vág (ez akkor történt, amikor kínai NetEase bevásárolta magát a cégbe), a mostani hír viszont némiképp meglepő, hiszen a három játék közül csak a Heavy Rain jogait birtokolja a csapat, a többi cím a Sonyé.

A bejelentés egyébként az Epic GDC-hírcsokrával érkezett, ebből pedig már kitalálhattátok, hogy a portok Epic Games Store-exkluzívak lesznek. Az új üzletnek ráadásul egy sor másik játékot is sikerült behúznia: amellett, hogy a Ubisoft további projekttel kötelezte el magát az Epic mellett, kiderült, hogy az Obsidian-féle The Outer Worlds és az Ancestors: The Humankind Odyssey PC-s változata is csak náluk lesz kapható. Ezek mellé jönnek még az olyan címek, mint a Phoenix Point, a The Sinking City, a Control, a Dauntless és a Journey to the Savage Planet.

Az Epic emellett bejelentette, hogy az Epic Games Store immár 85 millió felhasználóval rendelkezik, és azt is elárulta, hogy a Metro: Exodusból két és félszer annyi példány talált gazdára az üzleten keresztül, mint az előző részből a Steamen.

79.
79.
Back2U
Egy kicsit szomorú vagyok hogy nem sikerült. Azt hittem tobben gondolják úgy mint én.
71.
71.
kopic
Aztakrva!

Örülunk crytek?
70.
70.
crytek
#69: Így van. És ez a törés olyan hogy bármikor eladhatod a gépet "eredetiként" mert újrakiadásonként elfelejti a gép ,mert ez még nem a ps3-as cfw-es megoldás (mert arra még nem találtak fogást) :)
69.
69.
frankdelgado
#68: Ps4 úgy ahogy fel van törve, god of war ig bezárólag lehet csapatni.
68.
68.
Ps fanboy
#66: Mivel játszanak ingyen Ps exekkel? Azzal nehezen, a Detroit nak is úgy örülnek mint majom a farkának.
66.
66.
frankdelgado
#65: #a garasoskodó torrenthuszároknak ez gond, de ez legyen az ő problémájuk. #

Jaja, valószínűleg nehezen dolgozzák fel, h ingyen játszanak.... :)
65.
65.
Ps fanboy
#39: A Sony exek olyan címek amik nem is léteznének ha a Sony nem gyártotta volna le őket, saját kasszából természetesen. Plusz konzolgyártók is egyben, szóval az exkluzívitás adja magát, ez egy teljesen logikus üzleti döntés, nincs ebben semmi kizsákmányolás, elvégre nem adják olyan drágán a Ps4-et, hogy csak a gazdagok kiváltsága legyen, bár az tény, hogy a garasoskodó torrenthuszároknak ez gond, de ez legyen az ő problémájuk. A Rockstar/Sony-val kapcsolatos álhírt pedig már rég cáfolták az érintettek, konkrétan még aznap amikor az a cikk kijött, arra a hírre kár volt felülni, most meg példaként felhozni, hát finoman szólva tájékozatlan vagy. Apropó Nintendo, az nem zavar, hogy a Nintendo egy generációval lemaradt játékokat gyárt, ami egy dolog, de van pofájuk elkérni érte 18-20 ezer forintot, ami egy mai AAA játék árának felel meg. A szerencsétlen Switch-ért meg képesek elkérni majd százezer forintot, amiből már kijön egy Xbox one S, vagy egy Ps4 pro. De a Nintendo nem játsza az üzletember igaz, nem csak a saját Fan bázisán élősködik.
62.
62.
Ooorky
#57: Ryse 2-nek jobban örülnék.
PC-n, xbox kontrollerel, full grafikán TV-re kirakva...
Történelemb*ziként maga a látványvilág miatt megérte, Assassin's Creed-ből is a Discovery Tour az egyetlen amit megvettem, döbbenetes "élőben" látni miket összehoztak több ezer évekkel ezelőtt.
58.
58.
frankdelgado
#55: A társadalom szemében biztosan nem. Sőt a játékosok nagy része vastagon lexarja. Csak az a néhány hóscincér ciripel, de azok is csak a fórumokon. Az, h nem warezolok, nem azért van, mert érdekel h a nyomik haragszanak, vagy éhenhalnak a kiadók, hanem mert 1 nincs pc m,2 boxra nincs warez, 3 nem mondanék le azokrol a plusz szolgáltatásokrol, amit az online lét jelent. Még a ps vitámat se henkakuztam meg.
57.
57.
crytek
#56: Cryis 4...szemét crytek már nem akar játékot fejleszteni :(
56.
56.
godach
#55: Legalább jó úton haladsz. Én is így kezdtem. Most, ebben az évben az RE2Remaken kívül két játékot vettem teljes áron, de még rá se néztem. Idővel változnak az emberek.
Aztán, ne kezdjek papolni, hogy lehet crysis 4 is lett volna ha anno megveszed meg a többiek is :)
53.
53.
godach
Nekem már az is sok, sokszor amit crytek csinál, pedig ő legálisan élősködik. :(
48.
48.
crytek
https://www.pcgamer.com/ubisoft-has-extended-its-partnership-with-the-epic-store/
45.
45.
zoli12i
#39: Egy idétlen troll agymenését olvashattuk. Köszönjük, de máskor inkább tartsd magadban a véleményedet.
44.
44.
Ultimate_
#39: ja mert a Sony konzolja az Xbox is nem? arra is kijött a GTA és RDR2 is.
42.
42.
A Pulyka
#39: Ahogy mar irtak maskor is, napi bullshit cunami kipipalva :-D
41.
41.
Dreadlox
#39: Helyette egy másik Exklúziv helyre kerül :D az Epic is ugyan ezt csinálja....
39.
39.
Brenor
Helyes így kellett volna mindig is lennie! Egyik kommentemben írtam azt, hogy mennyire nem helyeslem a sony üzleti politikáját, csomó címet zsákmányolnak ki , hogy csak az ő platformjait vegyük meg, amire nemet kéne már mondani és bojkotálni a termékeiket! Igaz a nintendo címek se kerülnek több platformra, de legalább a nintendo játékokat fejleszt és nem üzletemberkedik úgy, mint a sony. Még mellé van pofájuk a gta és red dead játékokat is kizsákmányolni, hogy csak az ő konzoljaikra jelenjen meg. Amit a sony csinál az teljesen undorító!
37.
37.
hedzsooo
#36: Igen, látom én is! XD ;D Ez a crytek is azt hiszit, h merő véletlenségből , a hasukra ütre választották az Epic Games Store-t a Quantic D. csapatánál. XD Szegények, nagyon nincsenek képben, de hát kommentelni mindenkinek szabad, + azt írni is amit akar ugye, ennyi... ^^
36.
36.
logic5
Ennyi dilettánst, amennyi itt van, kevés oldalon lehet látni :D Nem kell az EPIC? Nem veszed meg ennyi. Vársz egy évet, és gőzön megveszed.
35.
35.
crytek
#34: Nem nekik kell köszönni.. Egyedül a Quantic Dream érdeme ,hogy multiplatformra váltott és kiadják pc-re is
34.
34.
hedzsooo
Ezaz! Köszi, Epic Games Store!!! :D
32.
32.
Ultimate_
#30: na tipikus, lehet akármilyen játék, EPIC-től soha semmit:) bár még soha nem volt tapasztalatom velük, csak divatból böfögtem be ezt is, aztán amint kijött, rávetem magam tipikus esete ez a komment.
31.
31.
Ooorky
#23: Az nem lehetett nehéz, a Ranger nehézségi szintet fizetős DLC-ként adták induláskor, ezért sokan bojkottálták a játékot a redux-ig.
30.
30.
#28: Minek irogatsz ilyen wall of texteket rohadtul nem olvastam el :-)

Hirhez: sajnos en is megnezegettem mar a Detroitot streamben, mivel nincs ps-em, igy mar nem kell, de epictol soha semmit, igy szerencserr nincs kesztetesem se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...