Itt az Xpand Rally Xtreme demója

  • Írta: Daks
  • 2007. január 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Techland ma netre dobta a Playman új játékának, az Xpand Rally Xtreme-nek a néhány nappal ezelőtt beígért single player demóját. Töltsétek bátran!
A Techland ma netre dobta a Playman új játékának, az Xpand Rally Xtreme-nek a néhány nappal ezelőtt beígért single player demóját. Töltsétek bátran!

A játék futtatásához szükségeltetik egy Windows XP / 2000 operációs rendszerrel ellátott, 1,8 Ghz-es számítógép, benne 256 MB RAM-mal és egy GeForce 5700-as, vagy egy Radeon 9600-as videókártyával. A demó mérete 348 MB, letöltése pedig az alsó linkek egyikéről lehetséges.

13.
13.
Madd Dogg
utálom a demókat... de megnézem:D
12.
12.
skiz0
nha, kíváncsivá tettetek engem is, asszem meglesem én is na :)
11.
11.
istipisti2
Tényleg elég jó kis game!

10.
10.
Galcsi
Na végre egy új játék ami full grafikán simán megy és még tetszik is.
9.
9.
Galcsi
Na végre, remélem jó lesz.
8.
8.
Naked Snake
Csak az Underground 2-ben volt Replay... :-D
6.
6.
Dzel
részletesebben:

nagyon sok olyan apró dolog van benne ami feldobja a játékot! pl a raplay mód... annyit siránkoztam a most wanted vagy carbon utánn hogy miért nem tudtam belenyomorítani egy raplay modot mint az undergrond sorozatokba... semmibe se került volna nekik szvsz de én speciel imádom visszanézni az akciókat.... Továbbá jó irányitás, szép törések, persze nem flatout 2 szerű:) de még igy is ver sokmindent, érdemes lesz beruházni rá. nekem az egy is a kedvenc rallys játékom, és szvsz veri a colin-t a richard burns meg miagymást.
5.
5.
Utys
Kimondta, hogy letöltöm? Nem tehetek róla, hogy neked ez a természetes. Gondolkozz már egy kicsit, mielött dobálozól.
4.
4.
Utys
Ugyan hozzá kellett szoknom, de tetszik. Vannak azért kifogásaim mégis tetszik. Lehet, hogy még a teljes verziót is beszerzem.
3.
3.
Utys
Hmm. Jöhet. Kiváncsi vagyok. Remélem jobban bejön mint az első rész. Gépigény is barátságos. Legalább elindul :D
2.
2.
skiz0
még pár mirror be lett téve, tessék csak tölteni! ;)
1.
1.
Dzel
Nekem tetszett az első rész is! ez is teccik, de semmi újitás nincs benne, grafika nekem túl elmosott... gépigánye alacsony. semmi extra csak egy jó kis rally kikapcsolódásképpen:) de viszont törés hangok nagyon rosszak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...