Íme, a Games with Gold áprilisi játékai

Március lassan véget ér, így hamarosan újabb remek játékokkal gazdagodhatunk, ha rendelkezünk aktív Gold-előfizetéssel. Egy egyedi sci-fi akció-RPG, egy forradalmi nyílt világú játék remake-je és két fantasztikus klasszikus vár ránk.

Akár Xbox One, akár az öregecske Xbox 360 csücsüljön a nappalitokban, garantált, hogy a Games with Gold áprilisi játékai közt lesz olyan cím, ami mosolyt csal majd az arcotokra! Április 1-jén a The Technomancer indítja a hónapot - ebben a pörgős akció-szerepjátékban a fejlett technológia segítségével valóságos harci mágusként csaphatunk szét a vörös bolygó lakói közt. Április 16-án az Outcast: Second Contact csatlakozik a listához - ez nem más, mint az 1999-es Outcast remake-je. A történelem egy darabjával van dolgunk, hiszen az eredetije forradalmasította a nyílt világú játékok piacát. Ezek várhatók tehát Xbox One-ra.

Kaptunk viszont két eléggé ütős klasszikust is! Újabban minden hónapban érkezik egy remek Star Wars-játék a Games with Gold csomagjával, s ez most sincs másképp. Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni a 2005-ös Star Wars: Battlefront II-t. Bolondok napján már tölthetitek is, ez pedig nem vicc! A sort a Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 zárja április 16-án. Keményvonalas taktikai shooterről van szó, azok közül is a legjobb fajtából. A Wildlands után csak óvatosan vele, hamar padlót foghatunk! A visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően természetesen mindkét játékot nyúzhatjuk Xbox One-on is. Jó szórakozást!

11 komment - szólj hozzá!