Switchre tart a Return of the Obra Dinn

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 9.
  • Bejelentés
Link másolása
A Papers, Please készítőjének, Lucas Pope-nak a legújabb, misztikus titkokkal átszőtt narratíva-központú játéka a tavalyi PC-s megjelenés után a Nintendo konzolja felé vette az irányt.

A Metro UK-nek adot interjújában Pope elmesélte a Switch-verzióval kapcsolatban, hogy korábban már „rengeteg ember kérte az átiratot. Ami azt illeti, amikor kiadtam a játékot PC-re, az első visszajelzés amit kaptam, az volt, hogy „mikor jön a játék Switchre?”

Szóval Pope-nak nem is igazán volt választása, a rajongói kérések miatt kénytelen volt felvenni a közeli célkitűzések közé a játék Switch-verzióját, noha még egyéb konkrétumokat nem közölt a projektről. Így viszont sajnos a megjelenés időpontját is homály fedi egyelőre.

A napokban a legjobb vizuális stílus kategóriában BAFTA-díjjal jutalmazott Return of the Obra Dinn az 1800-as évekbe kalauzolja a játékosokat, ahol a Keleti-indiai Társaság egyik pórul járt hajójának kutathatjuk át a fedélzetét, hogy kiderítsük, mi történt az eltűnt legénységgel és a 200 tonnányi értékes áruval. A játék jelenleg PC-n és Macen érhető el.

1.
1.
Dresa
Jöhetne minden platformra, mert nagyon érdekes a koncepció!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...