Befejeződött a The Last of Us: Part II forgatása

Hazamehetnek a színészek, hivatalosan is befejeződött a The Last of Us második részének forgatása. A stábnak persze ezután is rengeteg dolga akad még, de akkor is jó jel, hogy a munkálatok rendben haladnak, erre pedig büszke a játék direktora is.

Általában filmeknél szoktunk lehozni hasonló híreket, de egy olyan történetközpontú játéknál, mint a The Last of Us: Part II szintén érdemes megemlíteni: befejeződött az élő szereplőkkel való forgatás. A hírt maga Neil Druckmann, a játék tervezője jelentette be Twitteren, ahol megosztott egy nem túl árulkodó képet is a forgatókönyvről. Mindez persze közel sem azt jelenti, hogy lassan mindenki pakolhat, és elindulhat hazafelé, hiszen a fejlesztőcsapatnak még egészen biztosan rengeteg munkája lesz a megjelenésig.

A színészi gárda viszont végre fellélegezhet egy kicsit, így valószínűleg az Ellie-t alakító Ashley Johnson is többet szerepelhet majd az olyan mellékprojektekben, mint például a Critical Role heti játékaiban. És hogy miért említjük épp ezt a D&D-műsort? Nos, csupán azért, mert az itt szereplő (és rengeteg videojáték stábjából ismerhető) Laura Bailey és Travis Willingham is nemrégiben fejezték be a felvételeiket a The Last of Us: Part II-n. A fenti linken Willingham mellett egyébként a népszerű rapper, Logic látható, aki szintén szerepet kap majd a várva-várt játékban.

Ha szerencsénk van, akkor a cím még idén befuthat PlayStation 4-re.

40 komment - szólj hozzá!