Hobbs & Shaw - puszta kézzel egy helikopter ellen

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 18.
  • Cooltúra
Link másolása
Így, a Fast & Furious-franchise indulása után közel 20 évvel később az ember már azt hinné, hogy nincs az az akciófilmes fogás, amin az ember meglepődne, de aztán felbukkan Dwayne Jonhson, és megcsáklyáz egy helikoptert.

Nagy utat tudhat maga mögött a Halálos iramban-széria; jövőre érkezik a régóta várt kilencedik rész, ám előtte még idén, egészen pontosan augusztusban befut a Hobbs & Shaw címre keresztelt spin-off is.

Utóbbihoz ráadásul egy vadonatúj trailer is érkezett, mely a januárban bemutatott első előzetesnél is hosszabb, szóval aki nem szeretné, hogy közel négy percen át spoilerezzék szét a filmet, az jobb, ha távol marad az igencsak látványosra sikerült alkotástól.

A Hobbs & Shaw rendezője egyébként az a David Leitch, akinek a Deadpool 2-t is köszönhetjük, és filmben többek közt olyan nevekkel futhatunk majd össze, mint Dwayne Jonhson, Idris Elba, Jason Statham, Vanessa Kirby és Eiza González.

A Halálos iramban: Hobbs és Shaw augusztus 1-től lesz megtekinthető a mozikban, míg a széria kilencedik része 2020 áprilisában lesz esedékes.

8.
8.
Back2U
Ha lesz benne egy vagy kettő HOT scene Vanessa Kirby-vel, nekem már tetszeni fog.
6.
6.
RangerFox
4.
4.
godach
#3: Am én is. Szerintem, már csak az ahogy szivatják a másikat elviszi a hátán a filmet.
3.
3.
RebornSoul
Hát ez valami kicseszettül kegyetlen volt, a bokámat lefostam :D Mondom ezt úgy, hogy igazán csak az első 5 FF filmet szerettem, azokat is inkább fentartásokkal. De ez egyszerűen hatalmas. :D
2.
2.
shatterhand
Nem zavarna,nem vagyok valogatos,de ez sztem is tulzas. Eleg lett volna egy sima spin off.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...