Júniusra csúsztatták a Steel Division 2 rajtját

  • Írta: sirdani
  • 2019. április 18.
  • Csúszás
Link másolása
Az eredetileg áprilisra tervezett játék kapcsán a fejlesztésért felelős Eugen Systems úgy döntött, hogy meghosszabbítja a bétatesztek időszakát, ugyanis alaposabban szeretné kivizsgálni a játékosok visszajelzéseit.

A Steel Division: Normandy 44 második világháborús RTS folytatásaként érkező Steel Division 2 megjelenési időpontját elhalasztották, az eredeti áprilisi dátum helyett ezúttal június 20-át karikázhatják be pirossal a naptárjaikban a háborús játékok rajongói.

A késést azonban egyáltalán nem érdemes különösebben rossz hírként kezelni; a készítők feltett szándéka, hogy minél inkább tökéletes legyen a játék a megjelenés időpontjára, éppen ezért kibővítik a bétateszt időszakát is.

Ennek köszönhetően akik előrendelték a játékot, azok már ebben a hónapban is tehetnek vele egy próbát, ugyanis az első bétateszt a mai naptól indul, és egészen április 23-ig tart, amit majd egy újabb pár napos béta követ.

A legnagyobb teszt május 29-én veszi kezdetét, és egészen a megjelenés napjáig fog tartani, így remélhetőleg addigra már teljes mértékben kipofozzák a játékot a fejlesztők.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...