Switchre nem jön a Star Wars Jedi: Fallen Order

Az EA közösségi menedzsere, Jay Ingram a Twitteren feltett rajongói kérdésre reagálva megerősítette, nincs tervben, hogy Nintendo Switch-kiadást kap a Star Wars Jedi: Fallen Order.

Az idei Star Wars Celebrationön hivatalosan is lehullt a lepel a Respawn Entertainment fejlesztette vadonatúj Star Wars-játékról, a Star Wars Jedi: Fallen Orderről, amiben az ifjú padawant, Cal Kestist alakítjuk majd, aki a galaxisban bujkálva igyekszik leplezni valódi kilétét, miközben a Birodalom kijelölt inkvizítorai, élükön a Second Sisterrel vadásznak rá. A 66-os parancs utáni sötét időszakban játszódó játék rengeteg eddig nem ismert helyszínre is elkalauzol majd minket.

A játék a bejelentés után elérhető információk szerint PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül. A Nintendo Switch, mint lehetséges platform eddig sosem került szóba, úgy tűnik, nem véletlenül. Az Electronic Arts közösségi menedzsere, Jay Ingram ugyanis egy Twitteren feltett rajongói kérdésre válaszolva megerősítette, hogy a stúdió nem tervezi, hogy a hibridkonzolon is elérhető lesz a játék. A döntés valószínűleg nem csak a premierre, hanem az azt követő időszakra is vonatkozik.

A Star Wars Jedi: Fallen Order november 15-én jelenik meg.

9 komment - szólj hozzá!