Egy varázscica a League of Legends legújabb hőse

  • Írta: szlav
  • 2019. április 27.
  • Letöltés
Link másolása
Újabb hőssel gazdagodik a League of Legends így is hatalmas névsora. A minap bejelentett karakter azonban jócskán eltér a megszokottól - egy mágikus cicával van ugyanis dolgunk, aki egy varázskönyv társaságában járja Runeterra földjét.

A League of Legends tárháza így is egy halom furcsábbnál furcsább hőst tartogat, de a legújabb addíció bizony lepipálja majd a harcsaképű Tahm Kenchet és a plüssmacival szaladgáló Annie-t is. Yuumi, a varázsmacska nem más, mint egy hagyományos cica, aki egy kis mágia és egy varázskódex segítségével útnak indul, hogy felkutassa elveszett mesterét.

Yuumi a képességei alapján egy igazán hasznos support karakter lehet. Amellett, hogy pajzzsal és életerő-visszatöltéssel segíti társait, az ellenfél játékosait komolyan lelassíthatja, az ultijával pedig akár le is rootolhatja őket. A cicus önmagában viszont nem a legveszélyesebb ellenfél, így leginkább csapattársaihoz tapadva találkozhatunk majd vele.

7.
7.
Extol
Ez a cica elég kis felbontású
6.
6.
Gamelord
#4: Nem nagyon számolom, szerintem 500 alatt van a játékok száma amikkel játszottam
5.
5.
Heldengeist
#1: Fasza cinematic trailereket gyártottak hozzá.
4.
4.
biohazard rex
#3: "Jó érzés outplay-elni az ellenfeleket. Talán ebben a játékban van erre a legtöbb lehetőség, azok közül amikbe játszottam", akkor nem túl sok mindennel játszhattál. :)
3.
3.
Gamelord
#1: Jó érzés outplay-elni az ellenfeleket. Talán ebben a játékban van erre a legtöbb lehetőség, azok közül amikbe játszottam, skilltől függetlenül. Egy fps-be lelő aki tapasztaltabb, verekedős játékba is, stratégiai játékokba is. Lol-ba megvannak a kis győzelmeid. Van akinek ez a játékstílus jobban bejön, engem például az autós játékok nem kötnek le.
1.
1.
Ecneb
Valaki írja meg nekem kérem, hogy ebben a játékban mi a jó?
Pár éve játszottam barátokkal, de nagyon hamar ráuntunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...