Már a Humble is árulja az Epic Games Store kulcsait

Partnerségre lépett a Humble Store és az Epic Games Store, így mostantól már a Humble webshopjában is találkozhatunk az Epicnél beváltható digitális játékkulcsokkal. Érdemes lesz tehát figyelni a leárazásokat!

Mára nyilvánvalóvá vált: a szélsebesen feltörő Epic Games Store-nak bizony maradandó helye van a PC-s játékpiacon. Az itt lévő exkluzív címek megvásárlásához pedig már nem csak az elsődleges online kirakatot használhatjuk - mostantól a Humble Store felületén is vásárolhatunk olyan játékkódokat, amelyet aztán az Epicnél válthatunk be.

Metro Exodus és a Dangerous Driving az első két exkluzív cím, amit a Humble Store-on is bezsebelhetünk, valamint ugyanitt előrendelhetjük a Borderlands 3-at is. Na de mi értelme lehet ennek, ha az itt kapott kódokat továbbra is az Epic felületén kell aktiválnunk? A válasz az akciókban rejlik! A Humble Monthly előfizetői már most 10 százalékos kedvezménnyel vásárolhatják meg a Metrót és a Dangerous Drivingot, a Humble Store-ban megjelenő címek pedig így részt vehetnek az itteni komoly leárazásokban. Érdemes lesz tehát figyelni az akciókat és a jövőben érkező csomagokat.

5 komment - szólj hozzá!