Kiegészítőt kap a Warhammer 40.000: Inquisitor

A Neocore Games tájékoztatása szerint önállóan is futtatható kiegészítőt kap a Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. A Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy május végén jelenik meg.

Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy címmel kap kiegészítőt a Neocore Games fejlesztette Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr. Az expanzió futtatásához nem lesz szükségünk az alapjátékra.

A csomag tartalmazni fog egy új karakterosztályt, a Tech-Adept Inquisitort, ami képes lesz majd egységeket idézni, illetve azok tulajdonságait felerősíteni, fejleszteni. Az új hős vadonatúj képességeket és mechanikákat kap, és természetesen a képességfája is tartogat majd meglepetéseket.

A kiegészítő cselekménye egyébként az Inquisitor - Martyr történetét fűzi tovább, három fejezeten keresztül. Ezek közül az egyik kifejezetten a Tech-Adept osztályra koncentrál majd. Ellenfelekből is újakat kapunk, felbukkan majd két faj, az Eldar és a Tyranids.

Az expanzió a Martyr 2.0-ra épít, ennek megfelelően kapjuk meg a szintsapkát és az újragondolt lootrendszert is. Megújul a kooperatív mód is, de az alapok természetesen változatlanok maradnak, vagyis továbbra is egy kőkemény ARPG-központú játékra számíthatunk.

A PC-s kiadás május 28-án mutatkozik be, 24,99 dollárért. Aki rendelkezik az alapjátékkal, az 30 százalékkal olcsóbban juthat hozzá a kiegészítőhöz. A PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadások később érkeznek.

13 komment - szólj hozzá!