E3 2019: Eszement műsorral készül a Devolver

  • Írta: szlav
  • 2019. május 13.
  • Rendezvény
Link másolása
Lassan szokássá válik, hogy a Devolver Digital egy teljesen elborult konferenciaparódiával jelentkezik az E3 színpadáról. Úgy tűnik, hogy Nina Struthers a tavalyi eszement káosz ellenére idén is visszatér.

Nina Struthers, a Devolver Digital fiktív vállalati arca csúnya sorsra jutott a tavalyi E3-as konferencia során. A többnyire indie címeket felkaroló kiadó azonban nem hagyja veszni a legtehetségesebb műsorvezetőjét - még akkor sem, ha egy-két trükköt kölcsön kell venniük a Robotzsaru forgatókönyvéből.

A vállalat Twitter-fiókján érkezett a bejelentés, miszerint idén sem maradnak otthon, újabb előadással készülnek az idei eseményre, a posztban mellékelt gifből pedig hamar leszűrhetjük: ezúttal sem lesz unalmas a dolog. A műsor nálunk június 10-én, hajnal 1-kor kezdődik majd.

21.
21.
user101
Béget a csorda és sorba áll a pórázért, hogy majd a kirendelt illetékes kivigye őket pisálni a parkba, már ha van elég kreditje...

Értem én, hogy egy tizen, huszonéves ma már annyira kunzumidióta, hogy fel sem merül benne, hogy egyes folyamatok hosszú távon károsak lehetnek akár a saját jövőképére... Csak hát sajnálom, hogy ilyen szinten el le kú**va ez a generáció... Mindegy, ti isszátok meg a levét, én már valószínűleg nem élem meg ezt a jövőt... :)))
17.
17.
Ooorky
#11: Verseny a Gog és a Steam között van, epic csak a konzolháborút hozta el pc-re némi spyware-rel keverve.
16.
16.
Hunszi
Nekem nincs bajom vele, de akkor ezzel csak én vagyok így...
11.
11.
Hunszi
Feltenném itt azért most nektek a kérdést, hogy ha van egy giga platform (steam)...milyen eséllyel tudsz vele szemben labdába rúgni, ha "jófiú" módszerrel próbálkozol? Sehogy...egyszerűen esélyed nincs kirázni őt a monopol helyzetéből. Ehhez muszáj bizonyos stratégiákat bevállalni, lásd exklúzivítás s társai, hogy elérd a céljaidat. Ez simán vállalati és üzleti húzás, amik nap, mint nap millió számra történnek a világban, még a sarki kenyeresnél is.

A gáz itt az, hogy úgy állítják be sokat ezt, mintha a világ bűne lenne, hogy egyik cég versenyzik a másikkal. A konkurencia mindig a vevőnek jó ezt kéne végre megérteni kicsit...minél több cég versenyezik ugyanazért a szegmensért a játékosok annál jobban járnak. Le kell tölteni egy új alkalmazást és regisztrálni egy új fiókot? Kit érdekel...úgy van beállítva ez, mintha a világ legnehezebb dolga lenne. Valószínű ti sem egyetlen egy üzletből veszitek meg a heti kaját, hanem több helyről...akkor mi a probléma ezzel? Nem kell az Epic storért 10 percet gyalogolni, csak épp tartani egy másik profilt. Jeeeeez, a világ legnagyobb dolga...

Rohadtul el van kényelmesedve ez a világ...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...