Days Gone - megérkezett a Survival nehézség

Számos ingyenes tartalommal bővül nyáron a Bend Studio nyitott világú zombis címe. Első körben a bitang kemény Survival nehézségnek örülhetünk, melyben szívósabb ellenfeleket és még nagyobb kihívást találunk.

Egy hónapja van a boltokban a Days Gone, a stúdió pedig bejelentette, hogy nyáron rengeteg friss és ingyenes tartalom érkezik a játékhoz. Első körben a Survival nehézségnek örülhetünk, ami már élesedett is egy frissítés keretében. 

Ez a mód azoknak szól, akik még több kihívást keresnek a nyitott világú zombis címben. Az ellenségek keményebbek lettek, a gyorsutazást nem használhatjuk, eltűnik a HUD is, és csak akkor látjuk a fertőzötteket, ha bekapcsoljuk a Survival Visiont. Ha viszont álljuk a sarat, egy vadiúj motorskint és trófeákat zsákmányolhatunk. 

Még ebben a hónapban kezdetét veszi a 12 hetes kihívássorozat, melyben minden héten új motoros, harci és horda challenge-ek indulnak egyedi szabályokkal. Érdemes őket teljesíteni, mert számos jutalmat kapunk, karakterünk szintet lép, skineket és perköket szerezhetünk. Az első kihívás június végén jön, méghozzá egy masszív horda támadásával. 

12 komment - szólj hozzá!