Repülő bestiák az Apex Legends egén

  • Írta: szlav
  • 2019. június 20.
  • Hír
Link másolása
Közeleg az Apex Legends második szezonja, erre felkészülve pedig szárnyas dinószerű lények, úgynevezett Flyerek lepték el Kings Canyon égboltját. Milyen szerepük lehet majd a jövőben?

Ha nyomtatok néhány kört mostanában az Apex Legendsszel, akkor ti is észrevehettétek, hogy új lakói vannak Kings Cross szigetének. A simán csak Flyereknek nevezett repülő szörnyetegek nem sok vizet zavarnak a meccs közben, békésen repkednek az égbolton, még az sem zavarja őket, ha Pathfinder megcsáklyázza őket. Nyilvánvaló, hogy jó páran egyből megpróbálták lelőni a bestiákat, amelyek továbbra sem támadtak vissza, halálukkor viszont egy deathbox nevezetű ládát hagynak maguk után, amiben egészen remek lootot találhatunk.

N,a de miért akkora nagy szám ez? Egyelőre mi sem tudjuk pontosan, de az egészen valószínű, hogy a Flyereknek lesz valami köze a Season Two nagy újdonságaihoz. Ezt támasztja alá az E3-as Live Reveal végén látható jelenet, amely során több Flyert és egy hatalmas szörnyeteg szemét láthatjuk (26:18-nál a lenti videóban).

Ez viszont még nem minden! Az Apex Legends hivatalos Twitterén ugyanis egy különös poszt jelent meg. A gifen a jól ismert pályára érkező Flyereket láthatjuk, illetve egy figyelmeztető üzenetet egy rendszerhibáról. Úgy tűnik, hogy valami hamarosan elszabadul Kings Cross szigetén.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...