Three Kingdoms - beköszönt az agresszió kora

Megérkezett az első előzetes a Total War: Three Kingdoms - Reign of Blood kiegészítőhöz, mely elsősorban a játékon belüli összecsapásokat látja el új arculattal. Egy meglehetősen vörös és agresszív arculattal…

Hogy pontosan milyen újításokra számíthatunk? A rövid válasz szerint mostantól a harcmezőn repülni fognak a levágott végtagok, és minden tocsogni fog a vérben.

Bővebben kifejtve eléggé nehéz sors vár a seregünkre, különösképpen a gyalogságra, akik több új halálanimációt kapnak, melyek során az új vérpermet- és különböző darabolási effektek játsszák majd a főszerepet. A brutalitást az állatok sem ússzák meg, a csatalovak például elveszíthetik a lábaikat.

Az összecsapások helyszínei is jócskán átalakulnak, a pályákon minden eddiginél több megjelenített hullára és patakokban folyó vérre számíthatunk majd. A vizuális agresszió mértéke egyébként a grafikai beállítások között személyre szabható lesz.

A Total War: Three Kingdoms - Reign of Blood június 27-én rajtol el a Steamen, az ára azonban egyelőre még nem ismert. Az alapjátékról írt tesztünket itt olvashatjátok el.

8 komment - szólj hozzá!