Star Wars: Battlefront II - hol vannak a droidikák?

Hiába a döcögős start, másfél évvel a megjelenése után is rendszeresen frissül a Star Wars: Battlefront II. A legújabb frissítés két teljesen új egységgel és egy új térképpel bővíti a játékot.

Jó néhány dolog van, ami miatt meg lehet orrolni az EA égisze alatt megjelent játékokra, de be kell ismerni, hogy a DICE végül nagyon tisztességes játékot faragott a 2017-es Star Wars: Battlefront II-ből, hála a folyamatos frissítéseknek. Június 26-án egy újabb nagy update-re készülhetnek a messzi-messzi galaxis lakói, ugyanis két új egységgel, a Capital Supremacy egy újabb pályájával és még sok mással bővül majd a játék.

A frissítés legnagyobb újdonsága mindenképpen a két új egység: a Droideka és a TX-130 Saber tank. Az előbbi természetesen a szeparatisták, az utóbbi pedig a Galaktikus Köztársaság oldalát erősíti majd. A romboló droidok és a tankok is játszhatók lesznek majd többek között a Capital Supremacy legújabb térképén, amely a már jól ismert naboo-i pálya átalakított, éjszakai változata lesz.

Új kosztümöt kap emellett Anakin Skywalker is, valamint klónkatonáink felölthetik majd a 212th Recon Division, vagy a 41st Scout Battalion páncélzatát is. A folytonosan érkező újdonságok pedig továbbra sem állnak meg, hiszen hamarosan egy teljesen új, a pletykák szerint PvE-játékmóddal, valamint egy teljesen új bolygóval, Feluciával bővül majd a közeljövőben a Battlefront II.

5 komment - szólj hozzá!